33 kommentarer på “Sneak Peek”

 1. hilda skriver:

  åå gud Lisa vad söt du är du bara bäst jag älska din blogg och din youtube kanal dom är jätte bra älskar dig Lisa <3

 2. Bella skriver:

  Åh vad snyggt det är så dom tar kort på dig och det blir så fin! Ida är så bra! Om det är Ida som tar kort på dig

 3. Rabi Boz skriver:

  Ååååååååååååååååå gumman du är skit söt och snygg!!!!!! Jag tror att alla dina fans speciellt jag vill bli lik dig jag vill det skit mycket!!!!!! Du är söt , snäll , fin , snygg , omtänksam och när jag ser dig börjar min riktiga dag!!!! Hoppas du läser det i en video kram Dilara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

 4. sabri skriver:

  vem är det som tar kort?

 5. Djurvän skriver:

  Ja Lisa. Hur känns det att bidra till att döda djur? Nu förstår väl inte du vad jag menar, men att köpa produkter från företag som testar på djur är till att bidra. Tänk efter lite, det är som att någon skulle ta dina söta kaniner och testa på dem. Precis samma sak.

  ~Låt djur vara djur.

  1. Alva skriver:

   I Sverige är det förbjudet att testa smink på djur x)

   1. Djurvän skriver:

    Haha, såhär är det. Hundar, marsvin, apor, katter, illrar, råttor, möss, hamstrar, kaniner och fåglar testas det på varje år i Sverige. DOCK är det inte tillåtet att testa på människoapor som då är schimpanser, dvärgschimpanser, gorillor och orangutanger. Det ända som krävs är att djurförsöken godkänns av en djurförsöksetisk nämnd. Skaffa mer kunskap vännen.

    1. Märta skriver:

     Chimpanser*

     1. Djurvän skriver:

      Själv vet jag inte om det stavas med ”ch” eller ”sch” men vad bra att du förstod vad jag menade om det nu var ämnet.

  2. Anonym skriver:

   Hej du lilla gmn! Det är helt 100% klart att Sverige säljer djurtestat smink. Kommentaren är 100% sann, tur att någon bryr sig djuren!

   Och du kan gå och läsa på mer innan du skyddar den där lilla djurplågaren Lisa fjortis-son.

   1. Anonym skriver:

    Oj, kommentaren var inte till ”Djurvän” utan till ”Alva”.

 6. Emilia skriver:

  Ida är sjukt duktig på att ta bilder!:)
  emiliamarcuz.blogspot.se

 7. MITHRA skriver:

  Åh va kul ! KOLLA IN MIN BLOGG: http://WWW.MITTIS.WORDPRESS.COM , NI KOMMER INTE ÅNGRA ER!

 8. Linnea Berggren skriver:

  Idag var det ett år sedan Hammie dog….

 9. Linnéa Larsson skriver:

  va fin du är! :)

 10. Gumman skriver:

  Awww <3

 11. Josefine skriver:

  Kolla gärna in på min blogg! jossannss.bloggplatsen.se skulle betyda så sjukt mycket! eller tipsa den på youtube eller i ett inlägg<3 du kan också prenumerera på mig på youtube!!<3 https://www.youtube.com/user/Missjossan01 skulle betyda hur mycket som helst om du börjar prenumerera på mig också!!!<3<3:*

  1. Josefine skriver:

   ^gilla så hon ser^

 12. Alma Olsen skriver:

  Haha tönt

 13. Rabi Boz skriver:

  Åååååååå!!!!!!! Söt och fin du är jag dör!!!!!!! Gullig!!!! XD

 14. LINNEA skriver:

  hej ja har med en blogg son heter linneadesiree se på den nu

 15. LINNEA skriver:

  hej ja fölär di blogg

 16. Märta skriver:

  Det ser ju ut som i en riktig fotograferingstudio!

 17. Märta skriver:

  Och Ida är en jätteduktig fotograf!

 18. Anonym skriver:

  Herregud. din djurplågare.

 19. Anonym skriver:

  DJURPLÅGARE

 20. Anonym skriver:

  HERREGUUUD. DJURPLÅGARE

 21. Anonym skriver:

  FJOOOOOOOORTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

 22. Julia skriver:

  Kan du ha en fråge stund ? SNÄLLA :)

 23. try this out skriver:

  I simply want to mention I am just new to blogs and really loved your web blog. Probably I’m going to bookmark your website . You certainly have amazing writings. Thanks a lot for revealing your webpage.

 24. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *