Lyckat disco!

Igår hade våran klass ett halloween disco på våran skola. Under dagen i skolan fixade vi i gympasalen och satte upp pynt m.m

Vid 18.00 var det fullproppat där ute för det lilla discot så vi släppte in dom och discot började! Det gick jätte bra och köerna till kiosken dör jag och några andra stod var det Jätte lång kö. Vi hade massa lekar som limbo, tryckare, freestyle osv och vi utsåg den bästa utklädda på båda discon.
Sedan när klockan var 19.45 var det lilla discot slut och dom små gick ut och det var fullproppat med barn för det stora discot. Dom släpptes in och vi fortsatte festen!!
Vi hade skiit kul och vi dansade jätte mycket, och sålde såklart Haha.
Våra discon var riktigt lyckade och vi tjärande in en rejäl slant. Jag gick hem med ont i fötterna, jätte trött, hes som sjutton och ont i halsen Haha. Så idag vaknade jag och mådde inte så bra.. Men men, det var en lyckad kväll!

20131026-095838.jpg

1 359 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *