Svar på kommentarer

Vad är Denman?
Denman är ett företag som gör hårborstar m.m till frisörer och dom har riktigt bra kvalité.

Ska du få göra en egen hårborste?
Ja, jag ska göra en egen hårborste. Mer info kommer längre fram!
denmanbrushus.com

Vilken Grand parfymeri ska du vara på & vilken tid?
På onsdag den 30 oktober ska jag till Grand Parfymeri på Kungsgatan i Göteborg klockan 16.00.

Får man komma fram och ta kort och sådant?
Ja, absolut!!

Vad heter du på kik?!
Jag ger inte ut vad jag heter på kik för att min kik är till för att jag ska kunna chatta med mina kompisar. Så jag kan tyvärr inte ge ut den. Jag hade en annan kik innan och den fick alla reda på och den blev spammad av massa fans så tillslut kunde jag inte komma in på den..

20131027-153149.jpg

682 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *