• Linus

  men jesus

 • Linus

  simone som orkanen heter kommer in mot västra Götaland i kväll värst drabbas Göteborg med över 46 meter per sekund i vindhastighet

 • Moa
 • Layla

  Älskar dig över hela mitt hjärta , också 12 och bloggar. Har följt dig sedan 2011 i din gamla blogg du är grym. Har haft en blogg med över 30 000 läsare per dag men blev tyvärr hackad och jag kunde inte hitta IP adressen . Jag tycker det är lågt av människor att göra så. Imsolayla.blogg.se Och denna har jag med min bästavän Laysuz.blogg.se vi har över 10 000 läsare per dag inte illa. Ha det grymt Lisa ;)

 • shaymaa

  ;(

 • Linus

  jag börjar gråta när jag ser The Real titanic-1912 orginal video Footage

 • shaymaa

  shaymaaslife.blogg.se

 • Beatrice

  Hur gör du din header?
  Vilket program använde du dig av?
  Svara så snart som möjligt!
  //
  Bea

 • Ronja

  ♥♥♥

  leontinas.blogg.se

 • Anonym

  Whispers*

 • Moa

  bra blogg men kan du göra en morgon och kvälls rutin?

  http://moaaslifee.bloggplatsen.se/

  • lelle

   det har hon gjort

   • Moa

    ja vet men en ny

 • Viveka Andersson
 • Random

  Kommer du göra en video idag!?❤️

 • Jilie

  whisper*