Höstlovs Måndag

Idag är det måndag på Höstlovet!

Jag har filmat en video som kommer upp lite senare och jag tyckte det var riktigt kul att filma den. Jag testade gellack ifrån amberbird.se. ♥Älskar mina nya naglar♥

Ikväll kommer det en orkan hit. Den kommer drabba västra Götaland tror jag så man är lite skrajj.. Vi kommer ta in kaninerna innan kvällen så att det inte händer någonting med dom och katten kommer vara inne. Vi har tagit ner studsmattan så att det inte flyger iväg in i något fönster eller någonting. Och kaninburen har vi satt fast ordentligt i marken med remmar. (Det hände en annan gång att det blåste massor och studsmattan flög in i en får hage hos grannen, haha..) Vi är förberedda OM orkanen kommer. (man kan ju inte veta säkert om de kommer hit) men vi är redo om det kommer en orkan.

_DSC0033

20 kommentarer
 • Anna

  Orkanen kommer också till oss idag D8

 • Star Bell

  Vad läskigt med en orkan

 • Linus

  Orkanen kommer in till Göteborg kl 21:00 med en vindhastighet över 45 meter per sekund. HATAR ORKAN och jag menar det

 • ellenbrappi

  Puh, jag bor i Skellefteå!
  Hoppas den inte kommer till dig!:)
  Tortyriz.wordpress.com !

 • shaymaa

  jag bor i västra götaland ;(

 • Linus

  tråkigt :( För den kommer dit ikväll säger smhi som är sant

 • LOLIS

  Bor i gbg och de sägs att de ska vara klass 3 här..en jätte storm! :(

 • Emma Andersson

  bor i halland (på västkusten) utanför varberg sitter inne och laddar dator och mobil så man kan kolla på film ikväll om strömmen går!!

 • :)

  vi har klass 3 här. Bara blåser gör det, så obehagligt. :/

 • Lina

  Vi har klass 3 varning här och man kan typ säga att det är en orkan… Det är riktigt obehagligt!..

 • hej

  vi har klass 3 här (halland) och det blåser redan ner grenar från träd och det kommer bli värre sägs det…så laddar mobil och dator ifall det blir strömavbrott. Det sägs också att den kommer bli värre än Gudrun, hoppas inte det för den var illa.
  Kram :)

 • Alva

  Det blåser knappt här eller nå :P Tur man bor i Luleå :P

 • Linus

  Det kommer att bli orkanbyar i västra Götaland med en klass 3 varning och man bör hålla sig inomhus säger smhi.

 • Anonym

  Har du prövat denna: http://www.coolstuff.se/Blasapa_Nageltorkare
  Har länge funderat på om den är bra eller inte.

 • linnea

  oj va läskit, och att till och med att studsmattan kan flyga iväg jag skulle blivit skraj om de kom hit där vi bor :O

 • Missdunbell

  Jag bor i västra götaland ;( Hoppas det inte stormar på onsdag ska se dig då Lisa ;( Bryr mig inte om det stormar jag ska få se dig det är min ALLRA STÖRSTA dröm!! Och nu är tiden inne där den uppfylls ;(

 • Viki

  Det kom ingen storm ..:))

 • Fredrica :)

  var gärna med i min veckans blogg :)

  (nystartad)

  http://fredricajohanssons.blogg.se/

 • Missdunbell

  En fråga är jag den ända som ska till Lisa ifall ni ska göra det skriv Ja :)

 • Isabella

  Du är underbar :) jag skulle vilja vara med i dina tävlingar, men jag har ingen så hära youtube kanal :/