Höstlovs Måndag

Idag är det måndag på Höstlovet!

Jag har filmat en video som kommer upp lite senare och jag tyckte det var riktigt kul att filma den. Jag testade gellack ifrån amberbird.se. ♥Älskar mina nya naglar♥

Ikväll kommer det en orkan hit. Den kommer drabba västra Götaland tror jag så man är lite skrajj.. Vi kommer ta in kaninerna innan kvällen så att det inte händer någonting med dom och katten kommer vara inne. Vi har tagit ner studsmattan så att det inte flyger iväg in i något fönster eller någonting. Och kaninburen har vi satt fast ordentligt i marken med remmar. (Det hände en annan gång att det blåste massor och studsmattan flög in i en får hage hos grannen, haha..) Vi är förberedda OM orkanen kommer. (man kan ju inte veta säkert om de kommer hit) men vi är redo om det kommer en orkan.

_DSC0033

674 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *