Glad tjej!

Känner att dagarna rullar på. Har höstlov men man ska inte bara ligga och slappa för det! Imorgon drar jag till efterlängtade gbg då jag ska på bla möte med Grand Parfymeri.

På Torsdag kommer fyra härliga vänner hit och vi ska gå bus eller godis tillsammans, längtar jätte mycket! Då är det andra gången jag går bus eller godis. Kompisarna jag ska gå bus eller godis med är Lina, Karro, Matilda och Ida. Nej, Det är inte syrran Ida utan en annan Ida och det roliga är att hon också heter Jonsson i efternamn, haha. Ida kommer sova hos mig samma dag också.

För inte länge sedan så tog jag upp om falska vänner och ALLA trodde att Karro och Matilda var falska. Dom är absolut inga falska vänner_DSC0111.

26 kommentarer
 • carro <3

  åhh så snygg du är Lisa <3 kan du göra en video där du fixar en parfym asså en hemma gjord parfym…! <3 snälla försök gör en video idag =) "PLEASE" i love you <3 puss och kram <3 Lisa fattar inte hur jag ska skicka presenter till dig eftersom du inte skriver adress !!! ;) gör en video när du lagar mat eller liknande ¤¤¤ och filma din familj snälla jag undrar alltid hur din mamma och pappa ser ut ¤¤¤ hej då ses på yt haha skoja ;)

 • Linus

  gillar inte orkan

  • carro <3

   orkan??

   • Linus

    vadå frågetecken. gillar inte orkan sa jag

    • carro <3

     menar du oskan eller den dära konstiga ordet orkan ?

 • carro <3

  åhh så snygg du är Lisa <3 kan du göra en video där du fixar en parfym asså en hemma gjord parfym…! <3 snälla försök gör en video idag =) "PLEASE" i love you <3 puss och kram <3 Lisa fattar inte hur jag ska skicka presenter till dig eftersom du inte skriver adress !!! ;) gör en video när du lagar mat eller liknande ¤¤¤ och filma din familj snälla jag undrar alltid hur din mamma och pappa ser ut ¤¤¤ hej då ses på yt haha skoja ;)

 • Linus

  varför kopierar du det du tidigare skrev. jag hatar orkan cyklon och tornado livsfarliga saker

  • carro <3

   jag koperade för jag hdde lust för jag kännde för det är de ditt ploblem eller?. så stick åt helvete…! fritt land får kopera de jag vill och vad jag vill så bry dig inte lilla ungen ok :l

   • Linus

    LOL. kaxig

    • carro <3

     okej liksom…! du är inte min lärare så du ska rätta till… jag stavar LITE fel bara för att jag skriver snabbt så gå lägg dig…!!

     • Linus

      sure bacon

     • carro <3

      inget svar bara sure bacon ahahahha mobbade unge…

     • Emma Andersson

      vad är det för fel på dig carro

     • carro <3

      aja har inte så mycket tid med en idiot att skriva :p så chaooooo

   • Linus

    + kännde stavas med ett n inte med två

   • Linus

    kopera stavas inte så det stavas kopiera

    • carro <3

     haha kolla vilken mobbad skit unge du är liksom du heter Linus och är kille och kollar på misslisibells videos som handlar om mode/smink , hahahahahahahahahhaha döööör lol

     • Rebecca

      Det där var riktigt lågt!

     • Anna ^^

      får inte killar kolla på bloggen bara för att det är en tjej som skriver..?

 • <3

  Kan du göra en frågestund och kan du säga dina svar i en video?? :) <3 Love you Lisa du är bara bäst.

 • Cicci

  Har inte läst på ett tag, tiden går så fooort! D:
  Du och din BFF hade en fin halloween sminkning, vem gjorde dem? Du? Min kusin och jag gjorde sådana,, jag var nybörjare ;D
  Fina skal ;)
  Nej vi möts inte i GBG.
  Har har det inte vart storm, och det har knappast blåst! Men regnigt har det vart.. Men ingen åska.
  Så kan det bli med namn :)
  Trevligt fortsatt lov alla! ;) :) <3

 • Cicci

  Snygg tröja din BFF hade, den med U.S.A flaggen på ;)
  Jag vann i bäst dräkt på discot. Var en galen doktor..

 • carro <3

  åhh så snygg du är Lisa <3 kan du göra en video där du fixar en parfym asså en hemma gjord parfym…! <3 snälla försök gör en video idag =) "PLEASE" i love you <3 puss och kram <3 Lisa fattar inte hur jag ska skicka presenter till dig eftersom du inte skriver adress !!! ;) gör en video när du lagar mat eller liknande ¤¤¤ och filma din familj snälla jag undrar alltid hur din mamma och pappa ser ut ¤¤¤ hej då ses på yt haha skoja ;)

 • hilda

  Jag ska också gå bus eller godis på torsdag och vet du det är också andra gången jag går det :)

 • ooo

  ooo

 • Viveka Andersson

  Vad roligt o gå bus eller godis
  BLOGG: http://vivve.blogg.se/