Glad tjej!

Känner att dagarna rullar på. Har höstlov men man ska inte bara ligga och slappa för det! Imorgon drar jag till efterlängtade gbg då jag ska på bla möte med Grand Parfymeri.

På Torsdag kommer fyra härliga vänner hit och vi ska gå bus eller godis tillsammans, längtar jätte mycket! Då är det andra gången jag går bus eller godis. Kompisarna jag ska gå bus eller godis med är Lina, Karro, Matilda och Ida. Nej, Det är inte syrran Ida utan en annan Ida och det roliga är att hon också heter Jonsson i efternamn, haha. Ida kommer sova hos mig samma dag också.

För inte länge sedan så tog jag upp om falska vänner och ALLA trodde att Karro och Matilda var falska. Dom är absolut inga falska vänner_DSC0111.

4 905 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *