Kom dit!

Kom till Grand parfymeri på Kungsgatan i Gbg kl 16.00☆

20131030-121233.jpg

33 kommentarer

33 kommentarer på “Kom dit!”

 1. tuva skriver:

  Jag kommer att komma dit! :)
  vi ses där!

 2. Emma skriver:

  Åååh! Kan inte, men skulle gärna vilja träffa dig om jag kunde!<3 Jag bor liksom i Växjö, Småland.

 3. Star Bell skriver:

  Åhh, jag önskar att jag kunde komma dit, men jag bor långt bort

 4. Mithra skriver:

  Jag bor i Stockholm. Läs min blogg http://www.mittis.wordpress.com, ni kommer INTE att ångra er!!

 5. Tea Carlsson skriver:

  Kul!
  Bor en bit bort så kan inte komma :( Kolla hjärna min blogg: teacarlson.blogg.se Kram!

 6. Emmy skriver:

  Hej Lisa! Hur lång är du? Jag är 1,65 cm och är bara 11 år. :)

 7. Kappis skriver:

  Skulle gärna komma men kan inte… *snyft*

 8. Ellen skriver:

  Jag kom!! <3<3

  1. Star Bell skriver:

   Var det roligt där?

 9. Hanna skriver:

  Jag skulle egentligen åka till gbg med familjen för pappa fyller år men så blev jag magsjukoch har kräkts 10 ggr sen kl 4 imorse…

  1. Linus skriver:

   Jävlar!!! hatar magsjuka!!!!!

  2. Emma Andersson skriver:

   stackare

 10. nicole molin skriver:

  Jag träffade dig där och skulle gärna vilja skicka fotot på dig och mig till din mail, fast jag vet inte vad den är… Skulle någon kunna svara vad hennes mail är?

 11. Laura Månsson skriver:

  jag var där

 12. Laura Månsson skriver:

  ♥♥♥♥♥♥love you lisa♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 13. Felicia Boqvist skriver:

  Gör en haul!

 14. Missdunbell skriver:

  Hej Lisa jag var också där jag var den där tjejen som glömde sitt mobil skal i påsen med saker till dig!! och sen så fråga min stora syrra ifall du kan signera mitt skal :)♥ Kan du göra en video på när du visar vad du fick av fansen och grand parfymeri!! Skulle vilja skicka fotot på dig och mig men,Din mail kan jag ejj ngn som vet?? :)

  1. Måns skriver:

   Det står i kontakta mig

 15. Julia skriver:

  Jag bor långt i från Göteborg :(

 16. Mina skriver:

  kan du göra en video där du lägger färg cristenbol eller hur det skrivs?

 17. Fredrica :) skriver:

  Kolla gärna in min blogg :)

  http://fredricajohanssons.blogg.se/

 18. Alicia skriver:

  Fin du är Lisa! :) Om du vill ha en ny header någon gång så säg till så kan jag göra en åt dig. Kolla gärna min blogg och se om du gillar den, http://www.aliciajasmines.se

 19. johanna skriver:

  Hej, Lisa:) Tycker det är bra att du skaffade iphone när du gick i 5:an jag menar alla yt kanaler som är typ 9 år som har den. Har iphone;) Nu går jag i 5:an men jag har ingen iphone:( (Sparar)

 20. Måns skriver:

  Hej Lisa jag heter Måns och driver en blogg där man får låna bilder så jag undrar om jag får låna bilder från din blogg. Min blogg är friabilder.blo.gg. Svara gärna

 21. Viveka Andersson skriver:

  min hamster har namnsdag idag!!!!!!!!!!!!!!
  kolla bloggen: http://vivve.blogg.se/

 22. Måns skriver:

  Vet någon varför det är så svårt att få tag på Lisa på mail

 23. I just want to say I am newbie to blogging and absolutely enjoyed you’re web blog. Most likely I’m want to bookmark your blog . You surely have fantastic writings. Thanks for sharing your web page.

 24. I find myself coming to your blog more and more often to the point where my visits are almost daily now!

 25. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *