18 kommentarer på “Halloween nu kör vi!”

 1. Linus skriver:

  Är det roligt att gå bus eller godis

  1. Star Bell skriver:

   Ja det är det!

   1. Linus skriver:

    Har aldrig gått bus eller godis

    1. Emma Andersson skriver:

     Har aldrig heller gjort det

 2. T-nice skriver:

  Vad coola ni blev!!

 3. Cicci skriver:

  Snygga! ;) Vem gjorde fladdermusen?? Den var sjukt fin! :) Vart är den där bästisen?

 4. carro <3 skriver:

  Kolla här… (ingen hat kommentar) men om jag ska vara ärlig och skriva vad jag känner så ska jag skriva det… alla blev jätte snygga men förutom du misslisibell du blev skit FUL … :l jag säger de jag känner och de är ingen hat kommentar !!!

  1. Linus skriver:

   Taskig kommentar du skrev SLUTA vara så elak om du skriver taskiga kommentarer så sluta kolla på bloggen då om du ska skriva hat kommentarer

   1. carro <3 skriver:

    Idiot kan du läsa svenska eller vad ?!?! Jag skrev att de var ingen hat kommentar jag skrev de jag tyckte…! Låt din mamma och pappa läsa för dig om du inte kan så jag ska inte skriva mer än så men helvetet finns så du får gärna sticka dig *** :l

    1. Linus skriver:

     jaså!!! jag läser väldigt bra tycker jag. DET var vist en hat kommentar. Bara så du vet jag kommer säga det svaret tills du ger dig och inte skriver mer hat kommentarer. Det finns heller inget helvete jag ser i alla fall inget. Jag är ingen idiot heller för jag är smartare än dig jag skriver inga hat kommentarer i alla fall.

    2. blubfish skriver:

     carro,när du skriver att det inte är hat kommentar betyder det att du inte ska skriva något elakt -.-

 5. Märta skriver:

  Men du skrev ju att du skulle gå med Karro, Matilda, Lina och Ida, men det är ju bara tre stycken plus du! Någon av Karro och Matilda saknas ju! (Kan inte säga vem de är så lika!)

  1. blubfish skriver:

   en av dem kanske tar fotot?

 6. Sarah skriver:

  Hur lång är du? :)

 7. missroktar skriver:

  så snyggt

 8. ida skriver:

  snyggingar så klart var har man sätt såna snyggingar på halloween

 9. ida skriver:

  och jag är inte den ida som du känner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *