• Linus

  Är det roligt att gå bus eller godis

  • Star Bell

   Ja det är det!

   • Linus

    Har aldrig gått bus eller godis

    • Star Bell

     Ok

    • Emma Andersson

     Har aldrig heller gjort det

 • T-nice

  Vad coola ni blev!!

 • Cicci

  Snygga! ;) Vem gjorde fladdermusen?? Den var sjukt fin! :) Vart är den där bästisen?

 • carro <3

  Kolla här… (ingen hat kommentar) men om jag ska vara ärlig och skriva vad jag känner så ska jag skriva det… alla blev jätte snygga men förutom du misslisibell du blev skit FUL … :l jag säger de jag känner och de är ingen hat kommentar !!!

  • Linus

   Taskig kommentar du skrev SLUTA vara så elak om du skriver taskiga kommentarer så sluta kolla på bloggen då om du ska skriva hat kommentarer

   • carro <3

    Idiot kan du läsa svenska eller vad ?!?! Jag skrev att de var ingen hat kommentar jag skrev de jag tyckte…! Låt din mamma och pappa läsa för dig om du inte kan så jag ska inte skriva mer än så men helvetet finns så du får gärna sticka dig *** :l

    • Linus

     jaså!!! jag läser väldigt bra tycker jag. DET var vist en hat kommentar. Bara så du vet jag kommer säga det svaret tills du ger dig och inte skriver mer hat kommentarer. Det finns heller inget helvete jag ser i alla fall inget. Jag är ingen idiot heller för jag är smartare än dig jag skriver inga hat kommentarer i alla fall.

    • blubfish

     carro,när du skriver att det inte är hat kommentar betyder det att du inte ska skriva något elakt -.-

 • Märta

  Men du skrev ju att du skulle gå med Karro, Matilda, Lina och Ida, men det är ju bara tre stycken plus du! Någon av Karro och Matilda saknas ju! (Kan inte säga vem de är så lika!)

  • blubfish

   en av dem kanske tar fotot?

 • Sarah

  Hur lång är du? :)

 • missroktar

  så snyggt

 • ida

  snyggingar så klart var har man sätt såna snyggingar på halloween

 • ida

  och jag är inte den ida som du känner