Godmorgon

När jag vaknade idag blåste det jätte mycket och det äskade en smäll och lös upp av en blixt. Ida har sovit över o h vi har det chill! Min kompis Ida heter Ida Jonsson och min syster Ida heter Ida Jonsson Haha. Men iallafall, igår gick vi bus eller godis o h vi fick massa godis och en chips påse. Det var inte dåligt eller hur? Vi gjorde lite bus också såklart. Men vi har haft jätte kul och nu chillar vi på rummet, äter lite godis and just chilling!
Har ni haft en bra halloween, berätta!

20131101-100840.jpg

19 kommentarer
 • Anneli Cuadros

  <3 jag älskar dina videos de är så sjukt bra <3

 • Anneli Cuadros

  Jaa jag har haft en jätte bra halloween jag och mina kompisar fick jätte mycket godis

 • Sonja Eriksson

  Jag gockså bus eller godis vi hade det jätte bra och dock mycket godis och jag såg dig när du åkte till grandparfyrmeri men jag hann inte.komma fram

 • Linus

  Hur mycket godis fick ni???????

 • Julia Danell

  Lägger du in dina inlägg via datorn eller via mobilen?

 • T-nice

  Jag har aldrig gått bus eller godis, men skulle vilja.
  Föressten, kolla in min kompis blogg:
  almasblogg.bloggplatsen.se
  Puss på er!

 • Hannie Pannie

  Min halloween var jättebra! :) Men imorgon (2 November) så fyller jag 13 år och det skulle vara världens bästa present om du skrev ett blogginlägg ” Grattis Hanna 13 år (ett fan)” Snälla! Skulle vara så sjukt snällt!! <3 Älskar din blogg och youtube :)
  Kraaaaam! <3 Jag på bilden ;)

 • Guest

  November*

  • Linus

   Nej hatar November

 • :)

  Japp, min halloween var super duper bra förutom att någon öppnade och vi sa ” bus eller godis ” sen stängde hon dörren och låst, haha

  • Linus

   hahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!

 • Star Bell

  Jag och min kompis Ida gick också bus eller godis igår, vi fick lite frukt då och vi blev lite sura för det!
  Men vi fick mycket mer godis än frukt!

  • Linus

   Frukt hahahahaha. Hur mycket godis fick ni?

   • Star Bell

    hmm, vi fick rejält med godis :)

 • emmmelie

  hejsan

 • julia

  ska på halloween fest ikväll

 • Hannah

  Aså du har berättat att din kompis heter ida jonsson typ 5 gånger så du kan sluta säga de…

 • Elliesweetheart Johansson

  jag var aldrig på halloween igår :( Men jag ska vara på den nästa år :)

 • Sofie Green

  Jag och mina två kompisar gick bus eller godis igår och fick ihop typ två kilo på en halvtimme :D sen sov det över och vi hade så sjukt myyyysigt. Jag och en av mina kompisar målade en mustach på den andra kompisen som somnade när vi kollade på ‘föräldrar fällan’. Den är riktigt bra, kolla på den !!! Puss<3