Hemåt!

Nu drar vi hem, haft jätte kul idag! En liten haul kommer :)

20131101-160622.jpg

14 kommentarer

14 kommentarer på “Hemåt!”

 1. Linus skriver:

  Fan vad gott det ser ut!!!!!!!!

  1. Star Bell skriver:

   Ja vet!!

 2. T-nice skriver:

  De ser jättegoda ut!!
  Man villliksom kunna ta saker från datorn, då skulle jag sträckt ut min hand och tagit den!! Muuums!!

  1. Linus skriver:

   Jag med hade gjort så

  2. Star Bell skriver:

   Samma här!

  3. anonym skriver:

   skulle också ha gjort så

  4. Nawwie Love Fashion skriver:

   Haha jag hade tagit båda!

 3. :) skriver:

  längtar tills dokumentären bara en halvtimme kvar, hihi :D
  evelinasnails.devote.se

 4. anonym skriver:

  dokumentären kommer om 5 min

 5. Star Bell skriver:

  Snart kommer dokumentären!!

  1. Linus skriver:

   jaså kommer den snart?

 6. Star Bell skriver:

  Dokumentären har kommit nu!

 7. Linus skriver:

  vilka gillar hockey här?

 8. Klara skriver:

  Hej! Du är helt underbar, cool, snygg, snäll, och helt enkelt super! Du betyder lika mycket för mig som min familj!!!! Om du skulle vara sjuk skulle jag skicka sjuk mycket blommor! Om du skulle dö vad skulle det vara för mening med Youtube då? Jag vill verkligen träffa dig nån gång och det vore helt sjukt och du och jag kunde skypa eller kika !!! På skype heter jag klara.karlgren1 det vore sjukt roligt om du kunde fråga än på mig på Skype! Kramar ditt största fan!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *