Hemåt!

Nu drar vi hem, haft jätte kul idag! En liten haul kommer :)

20131101-160622.jpg

14 kommentarer
 • Linus

  Fan vad gott det ser ut!!!!!!!!

  • Star Bell

   Ja vet!!

 • T-nice

  De ser jättegoda ut!!
  Man villliksom kunna ta saker från datorn, då skulle jag sträckt ut min hand och tagit den!! Muuums!!

  • Linus

   Jag med hade gjort så

  • Star Bell

   Samma här!

  • anonym

   skulle också ha gjort så

  • Nawwie Love Fashion

   Haha jag hade tagit båda!

 • :)

  längtar tills dokumentären bara en halvtimme kvar, hihi :D
  evelinasnails.devote.se

 • anonym

  dokumentären kommer om 5 min

 • Star Bell

  Snart kommer dokumentären!!

  • Linus

   jaså kommer den snart?

 • Star Bell

  Dokumentären har kommit nu!

 • Linus

  vilka gillar hockey här?

 • Klara

  Hej! Du är helt underbar, cool, snygg, snäll, och helt enkelt super! Du betyder lika mycket för mig som min familj!!!! Om du skulle vara sjuk skulle jag skicka sjuk mycket blommor! Om du skulle dö vad skulle det vara för mening med Youtube då? Jag vill verkligen träffa dig nån gång och det vore helt sjukt och du och jag kunde skypa eller kika !!! På skype heter jag klara.karlgren1 det vore sjukt roligt om du kunde fråga än på mig på Skype! Kramar ditt största fan!!!!!