Creds till er!

Dokumentären kom upp för ca 2 timmar sedan. Vad tyckte ni?!
Jag tyckte det var jätte bra (jag såg den innan den kom ut) men jag ska se den med familjen ikväll på tv:n. Jag tyckte den var SJUKT kul att filma den och ja, är sjukt nöjd med den! Jag vill tacka mitt grymma filmteam. Viktor, Issa och Josse. Creds till er!
Skriv i kommentarerna vad ni tyckte!

20131101-194923.jpg

28 kommentarer

28 kommentarer på “Creds till er!”

 1. misslisibells fans skriver:

  Den kom aldrig ut

  1. Ellen skriver:

   Jo de gjorde den

 2. elvira skriver:

  Den var jatte bra lisa alskar dig!

  1. Ellen skriver:

   JAAAA eller hur håller med dig!

 3. Hilsen skriver:

  Men jag kan inte se dokumentären kan nån länka

 4. tintin norberg skriver:

  jag tyckte att den va ass bra och du är den bästa i hela världen hoppas du läser det här men jag tycker du är grym

 5. julia skriver:

  vet du om att det var exakt 1 år sedan du öppnade ditt instagramkonto?!=) 1 november 2012:)<3

 6. Maya skriver:

  Kan inte se den, kan du snälla lägga upp den på bloggen?:*

 7. Lydia skriver:

  Den var så sjukt bra! Bästa jag sett i hela mitt liv! Ville inte att den skulle sluta. Hoppas de kommer en till fast ännu ännu bättre, PUUUSS

 8. Star Bell skriver:

  Den var suuuuppper bra!!

 9. Irma skriver:

  Jätte bra!

 10. Sonja Eriksson skriver:

  Super duper bra

 11. misslisibells fans skriver:

  Suuuuper braaaa!

 12. Emma Andersson skriver:

  skit bra1!!!

 13. Sidal Oz skriver:

  Åhh! Älskar dig lisa att du har kommit så långt när du bara är 12! Du är en stor förebild för alla och speciellt mig haha! Jag har lär mig mycket om smink och massa annat av dig och är så tacksam!♡ Lisa du har en dokumentär du är känd söt snäll bäst på att rida och snälla fans hahaha! Va nöjd med ditt liv för det skulle jag önskat mig♡♡♡

 14. T-nice skriver:

  Filmen var superdupermegajättebra!!!!
  Det var så kul när du var reporter!!

 15. Elliesweetheart Johansson skriver:

  Dokumentären var skit bra gumman . Såg den prick klockan 18.00 . Och ja , den var skit kul . Du var jätte rolig när du lekte reporter haha :)

 16. Thea skriver:

  dokumentären var jätte bra! hopps det kommer en till som är längre! älskar dina videos! kan du ha en frågestund?

 17. Klara skriver:

  Jag bara älskar Dokumentären!!!!

 18. Ellen skriver:

  Du var så grym asså!!!!!!!!!!

 19. Guest skriver:

  jag tycker att den va grym

 20. Guest skriver:

  min bästa vän tycker att den va sådär men jag tycker att den är toppen

 21. isabelle skriver:

  Skitbra

 22. Daniela skriver:

  Jag ska se den ;)

 23. I simply want to say I’m new to weblog and actually liked this web-site. Likely I’m planning to bookmark your website . You surely have terrific stories. Bless you for sharing with us your web site.

 24. We extremely appreciate your website post. There are dozens of techniques we could put it to proper use with a minimum of effort with time and capital. Thank you so much for helping make the post give light to many queries we have got before now.

 25. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *