Dokumentären!

Hej!

Igår kom dokumentären upp på Youtube. Men det var många som inte kunde se den eftersom den inte är tillgänglig för ipad/iphone. Klicka på DENNA länken så kan ni som inte kunde se den på ipad/iphone se den!

ghj

10 kommentarer
 • Linnea

  tack

 • Layla

  Jag kunde se den och den var jätte bra jag önskar dig all lycka i världen ;)
  Imsolayla.blogg.se

 • Isabella

  den var grym! i love it<3

 • Sandra Olsson

  I vilket redigeringsprogram redigrar du i ??
  Är det gratis? :)

 • T-nice

  Såg dokumentären precis när den kommit ut, sen såg jag den igen,igen,igen och igen

 • Guest

  Kan du ha Fan-träff i Jönköping . jag bor tyvärr inte i Göteborg . Men skulle vara tacksam om jag fick ett svar.

 • Elliesweetheart Johansson

  Kan du ha Fan-träff i Jönköping . Jag bor inte tyvärr i Göteborg för att jag bor i Jönköping . Men skulle vara tacksam om jag fick ett svar ifrån dig . Kollar på ´dina videos varje dag och jag tycker att du är skit duktig asså bara på 12 år . Men du är min förebild just nu :)

 • carro <3

  Kan du göra en video när du går ut och köper kläder och + du ger tips vad som passar och sånt…för att du har jätte fin stil Misslisibell ♥ jag är ett stort fan av dig ♡ snälla kan du göra son video ¤♡¤♡¤♥¤♥ älskar dig såååååååååååååå grovt mycket ♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡

 • mithra

  Såg den! <3 Bra! Alla kollar in min blogg: http://www.mittis.wordpress.com ni kommer INTE att ångra er!

 • giza

  jag kollade på den o den var jätte bra o du var som vanligt jätte rolig att kolla på :) (hela dokumentären var ju nt du haha rolig men du fattar nog vad jag menar ;) )