Dokumentären!

Hej!

Igår kom dokumentären upp på Youtube. Men det var många som inte kunde se den eftersom den inte är tillgänglig för ipad/iphone. Klicka på DENNA länken så kan ni som inte kunde se den på ipad/iphone se den!

ghj

15 kommentarer

15 kommentarer på “Dokumentären!”

 1. Layla skriver:

  Jag kunde se den och den var jätte bra jag önskar dig all lycka i världen ;)
  Imsolayla.blogg.se

 2. Isabella skriver:

  den var grym! i love it<3

 3. Sandra Olsson skriver:

  I vilket redigeringsprogram redigrar du i ??
  Är det gratis? :)

 4. T-nice skriver:

  Såg dokumentären precis när den kommit ut, sen såg jag den igen,igen,igen och igen

 5. Guest skriver:

  Kan du ha Fan-träff i Jönköping . jag bor tyvärr inte i Göteborg . Men skulle vara tacksam om jag fick ett svar.

 6. Elliesweetheart Johansson skriver:

  Kan du ha Fan-träff i Jönköping . Jag bor inte tyvärr i Göteborg för att jag bor i Jönköping . Men skulle vara tacksam om jag fick ett svar ifrån dig . Kollar på ´dina videos varje dag och jag tycker att du är skit duktig asså bara på 12 år . Men du är min förebild just nu :)

 7. carro <3 skriver:

  Kan du göra en video när du går ut och köper kläder och + du ger tips vad som passar och sånt…för att du har jätte fin stil Misslisibell ♥ jag är ett stort fan av dig ♡ snälla kan du göra son video ¤♡¤♡¤♥¤♥ älskar dig såååååååååååååå grovt mycket ♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡

 8. mithra skriver:

  Såg den! <3 Bra! Alla kollar in min blogg: http://www.mittis.wordpress.com ni kommer INTE att ångra er!

 9. giza skriver:

  jag kollade på den o den var jätte bra o du var som vanligt jätte rolig att kolla på :) (hela dokumentären var ju nt du haha rolig men du fattar nog vad jag menar ;) )

 10. I just want to say I am very new to blogging and certainly savored you’re blog. Very likely I’m going to bookmark your site . You surely come with great posts. Thank you for sharing your web page.

 11. A polite letter is important addressed to the magazine’s Fiction Editor, introducing yourself and attaching your story, with double spaced text and having big margins on both sides. This really for ease of use by the magazine staff and is essential. Pages ought to each be numbered.

 12. Aw, it was an exceptionally nice post. In thought I would like to put in place writing such as this moreover – taking time and actual effort to manufacture a good article… but what things can I say… I procrastinate alot by no means appear to get something completed.

 13. What leaders will never be stating on the subject of Ataşehir kurye and also the way this is affecting you actually.

 14. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *