Framför datorn!

Sitter framför datorn med Ida och vi ser på tonårsbossen. Älskar det programmet!
Idag i stallet red jag ut på Boppan och Ida ledde Kron. Jag tycker det är väldigt obehagligt att rida ut och jag har inte gjort det på länge för att Boppan har varit lite krånglig ute och varit rädd för allting men nu är hon helt annorlunda för jag red ut idag och hon gjorde verkligen ingenting så jag känner mig mycket tryggare med Boppan ute nu.

20131102-205658.jpg

7 kommentarer

7 kommentarer på “Framför datorn!”

 1. Layla skriver:

  Haha samma här :)

 2. Alma A. Fjellström skriver:

  snälla kan göra en kväll och morgon rutin? skulle vara jättekul!! :)

 3. Maja Eriksson skriver:

  Hej Lisa jag är ett stort fan och skulle vilja att du gjorde en oktober favoriter . Och om du kunde göra en väldigt lätt vardags sminkning med typ märkena weten Wild nivea meybelin new york maxfaktor typ dom som typ alla har skulle bli sjukt glad♥️♥️

 4. Elissa skriver:

  Heej lisa jag är ett jätte stort fann av dig❤️❤️ jag ville gärna du skulle göra en rolig video :))

 5. a knockout post skriver:

  I just want to say I’m all new to blogs and absolutely loved this web blog. Very likely I’m going to bookmark your site . You surely have very good writings. Appreciate it for revealing your web site.

 6. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *