Nu är jag trött!

Hej,

Jag och syskonen + pappa har varit ute och krattat hela trädgården i ungefär 1 timma och 45 mig.. Är jätte trött nu och har as ont i ryggen så nu lyssnar jag på musik och tar det lugnt.

Senare ska jag städa rummet och det behövs efter Ida sov över, vi hade kul iaf!

Tänk ändå att nästa månad är det jul, vart försvann alla månader?! Det går riktigt fort för innan jag började med yt & blogg gick året såå långsamt men nu går det som ett race! Jag har saker att göra hela tiden så jag tänker inte på jul och sådant. Men nu nästa månad är det jul!

Jag vill ha saker som är lite dyra men vill ni ha ett inlägg någon gång innan jul med dom sakerna jag verkligen vill ha? Ni vet ju själva att man önskar sig ibland saker som inte kommer på våra föräldrars tankar allt. (att vi inte kommer få det) Men om ni vill ha en ”Lisas Jul-Önskelista” Kan ni väll ta och kommentera.

Bild från när Bessie var här :)

_DSC0088

738 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *