Nu är jag trött!

Hej,

Jag och syskonen + pappa har varit ute och krattat hela trädgården i ungefär 1 timma och 45 mig.. Är jätte trött nu och har as ont i ryggen så nu lyssnar jag på musik och tar det lugnt.

Senare ska jag städa rummet och det behövs efter Ida sov över, vi hade kul iaf!

Tänk ändå att nästa månad är det jul, vart försvann alla månader?! Det går riktigt fort för innan jag började med yt & blogg gick året såå långsamt men nu går det som ett race! Jag har saker att göra hela tiden så jag tänker inte på jul och sådant. Men nu nästa månad är det jul!

Jag vill ha saker som är lite dyra men vill ni ha ett inlägg någon gång innan jul med dom sakerna jag verkligen vill ha? Ni vet ju själva att man önskar sig ibland saker som inte kommer på våra föräldrars tankar allt. (att vi inte kommer få det) Men om ni vill ha en ”Lisas Jul-Önskelista” Kan ni väll ta och kommentera.

Bild från när Bessie var här :)

_DSC0088

25 kommentarer
 • T-nice

  Jag skulle gärna vilja ha det!!!

  Kunde tyvärr inte komma på fanträffen bor en lång bit ifrån gbg!
  Ha en bra helg!!

 • Ellen

  Ja de vill jag gärna ha! När du ändå ska chilla idag så kan du väll svara på mail? ❤️

 • Tilda Ljungdahl

  Hej Lisa, Jag såg nyss på din dokumentär och lyssnade på det att du får kommentarer om att du är t ex ful och sånt. Är det någonsin någon (som du inte känner) som någonsin kommit fram och sagt så till dej? t ex på stan eller så. tacksam för svar

 • Linnea

  Ja gärna

 • hilda

  jaaa

 • Kappis

  Jaa! Gör det! :D

 • Elliesweetheart Johansson

  ja gör det Gumman <3

 • Lisa Grilly

  Ja, gör det! <3

 • Elliesweetheart Johansson

  hej frågar Lisa-Marie

 • Rebecca

  JA!

  Ska du göra en ”2 år på Misslisibell”-video?

 • Vilde

  Ja gör det sweetheart! <3 Och, om du önskar dig något dyrt smink, tex från Mac eller så, så behöver du ju inte önska dig så mycket så får du säkert det! Love You!!!!

 • Linn

  Ja! Skulle också gärna vilja se vad du fick av det du önskade dig på julafton <3

 • tesan

  hej jätte gärna får du lägga ut en sån dära önskelista. skulle batra vilja säga att du är bäst. du lyckas alltid med videosarna på något sätt. hoppas du har haft ett bra höstlov. kom ihåg att alla dina fans älskar dig. allt har gått så fort för dig med bloggen och med youtube och du har lyckats. du är bäst. lycka till. jag har sätt din film den är super bra. hoppas att du fortsätter med det du gör. love u

 • julia

  ja gör en sån lista

 • sharzad bs

  jaaaaa gör en sådan<3<3<3<3<3<3<3<3

 • sharzad bs

  Jaaaa lisa det skulle hemskt gärna bli å kul om du även gjorde en ” min önskelista 2013″ som förra året. Så jaa<3<3<3<3<33<3<3<33<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3

 • isabelle

  jaa gör en sån!! Och en julsminkning!

 • sara

  vart köpte du byxorna?

 • tintin norberg

  jag gör en sån och en jul sminkning som du sak ha snälla och en nyårssminkning snälla du är den bästa i hela världen

 • Lisa

  Hej Lisa! Jag är en tjej på 12 år som älskar smink och dig!<3 Jag ville bara säga att jag tycker du är grym och hel härlig! Jag hade gärna träffat dig om du bodde närmare mig! Älskar dig!

 • Josefine

  Ja! Gör en sån video! Och ett sånt inlägg! Förra året gjorde du en sån video så gör helt enkelt båda!!❤️ Kan du kolla in på min blogg och kanske tipsa den?? jossannss.bloggplatsen.se

 • Tilda Svensson

  Ja gör det,det skulle. Va jätte kul

 • Hannie Pannie

  Du kan väl göra en video med din ”önskelista”? Som du gjorde förra året! :D

 • Jenny

  Lisa jag älskar dig du är så otroligt söt jag skulle uppskatta om du gjorde en sån video :) jag tror de flesta av dina fans skulle göra det. till bästa Lisa Jonsson

 • linnea

  Såklart vi vill ha en Lisas önskelista lov u!