Hissar & Dissar Min Iphone 4

Hej, hej!

Idag tänkte jag ta upp några hissar och dissar om min kära iPhone 4!

Vi kan börja med det negativa.. Det negativa med iPhone 4 är att batteriet är så vansinnigt kort, det tar ju slut galet fort! En annan negativ sak är att dom är väldigt ömtåliga så dom flästa går med en sprucken iPhone. Men jag har tur att jag klarat 1 år och cirka 2 månader med min kära ospruckna kompis. En annan sak är att när jag pratar i telefon så råkar jag komma åt en och en annan knapp satt ibland stängs samtalet av eller att jag stänger av ljudet.. Man kan heller inte blocka nummer som är lite kasst.

Det positiva är att det är väldigt lätt att ladda ner appar till mobilen. Det finns riktigt många olika snygga skal till iPhone och jag är väll lite beroende kring iPhone skal! Iphone är också riktigt snygg tycker jag! Det finns lite mer negativa saker kring iPhone men några bra också vad jag kan komma på i nuläget haha.

20131103-185603.jpg

25 kommentarer
 • Elvira Jonsson

  Roligt inlägg :)

 • Missdunbell

  Min Samsung Galaxy Gio är sönder och jag ska köpa en ny mobil och vill ha en iphone vilken tycker du jag ska köpa!!?

 • Sara

  Man kan visst blockera nr på iphone :) Gå in på inställningar, telefon, sen Blockerade så kan du blocka ett nr där :)

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   Oj, det får jag kolla på en gång! :D

  • Emma Andersson

   OMG taaaaaaackkkkk!!!!!!!!!

 • Star Bell

  Ja har en samsung galaxy mini

 • Linus

  jaså

 • Ronja Fransson

  Om du går in på kontakter -> den kontakten du vill blocka Och längst ner står de: blockera den här kontakten;)

 • Viveka Andersson

  Jag har en blooogg! http://vivve.blogg.se/

 • http://leonabecner.devote.se/ Leona

  Skulle vara jätte snällt om du gjorde en video om hur man tar av lösögonfransar!
  Och skulle typ DÖ! Om du kunde kolla in min blogg och kanske skriva en kommentar http://leonabecner.devote.se/

 • Josefin

  Var har du köpt dina saker från good things serien? tacksam för svar !

  • Elvira Jonsson

   hon blev sponsrad av grand parfymeri tro jag.

 • Märta

  Vad kallar du hen? :P

 • disqus_a6SNp4EjBY

  Man kan blocka om man har uppdaterat till ios7!
  http://corinneemila.blogg.se/

 • disqus_a6SNp4EjBY

  Man kan blocka om man har uppdaterat till ios7! http://www.corinneemilia.blogg.se

 • T-nice

  Finns det iphone 5c??
  Och hur stora är dom?
  Är dom bra/dåliga?
  Vad kostar dom?
  Tjaooo!

 • Layla

  Har en Samsung galaxy s4 dem är mycket bättre heheh
  och inte för att jag hatar Iphone men de har fått Ios 7 ideen från android asså samsung ;)
  checka gärna min blogg köpt skal till min samsung galaxy s4 Imsolayla.blogg.se
  föresten bra inlägg ;)

 • madde

  hej min sköna misslisibell (lisa) jag hoppas verkligen att du ser denna kommentar isåfall så var jag med eller är med i din giweavy och jag hoppas verkligen att du ser den här men jag ville ha en obey mössa ( blå ) och jag har alltid villeat ha en sån men aldrig kunnat köpa en så snälla du lisa jag vet att du kanske inte väljer vem som vinner men jag hoppas att jag ändå har en chans men aa men som sakt du är min förreblid

 • Hannie Pannie

  Åh vill gärna ha en iPhone 4/4s! <3 Du är jättefin! kram

 • Joakim

  Du kan blockera i iOS 7 inställningar –> telefon –> blockerade sen lägger du till den kontakt du vill blockera.

 • MalinsBeauti

  Hej LISA (MISSLISIBELL) JAG HOPPAS ATT DU SER DETTA FÖR ATT DU ÄR FANTASTISK OCH JAG SKA KANSKE BÖRJA PÅ DIN SKOLA I 5.AN!! KOMMER INTE VARA PÅ DIG SÅ MYCKET VI KANSKE KOMMER ATT BLI KOMPISAR HOPPAS JAG OCH SNÄLLA SVARA NÅGON SNÄLL KOMENTAR!! ÄLSKAR DIG!! OM JAG ÄR LEDSEN SÅ KOLLAR JAG ALLTID DIN BLOGG OCH YOUTUBE KANAL FÖR DU ÄR SÅ FANTASTISK!! ÄLSKAR DIG ,MER EN NÅGOT ANNAT! LOVE YOU DU ÄR JÄTTE FIN PUSS!

 • Rena

  Om du råkar stänga av den så är problemet att sensorn som ska känna av när man är nära telefonen är trasig. Jag tycker inte att batteritiden är så kort på min helt vanliga, tvååriga iPhone 4.

 • Lii Aww

  Om du tycker att batteritiden är kort (jag vet inte om du gör det) så kanske spelar du då eller har program öppna medan iphonen laddar! Om du spelar eller har mobilen på öppna program/musik så kan du förstöra/förkorta batteritiden! ÄR jätterädd för att hålla iphones, dem är så smala (tycker jag)

 • Linnea Grenemark

  Jag är i alla fall jätte nöjd med min iPhone 4 jag tycker att batteriet håller dåligt det håller jag med om

  • Linnea Grenemark

   Men anors gillar jag den min blir 2år till jul