6 kommentarer på “Lektion.”

 1. Linus skriver:

  snygg LISA

 2. Linus skriver:

  jag älskar mitt liv

 3. samira skriver:

  så snygg

 4. Klara skriver:

  Snygg blus/tröja!!

 5. Amé skriver:

  hej lisa! du verkar så sjukt snäll alltså, när jag började kolla på dina videos så tänkte jag direkt ” åh, henne vill ja bli kompis med! ” och tänker det hela tiden. redan innan du blev jätte känd. vill verkligen inte bli vän med dig för att du är känd utan för att du är du! du verkar så otroligt snäll och vi har så sjukt mycket gemensamt haha! och jag typ bara ” ojojoj ” när du sa att din mamma kom från holland för det gör min också haha!! ( jag kan också holländksa hihi ) och det är så sjukt kul att kolla på dina videos. snälla adda mig på kik! @ PinkCrazyGirl det skulle betyda allt för mig! skulle va så otroligt kul alltså! snälla ignorera inte detta <33 btw, sjukt fin :**

 6. Nawwie Love Fashion skriver:

  Dör för din skjorta! Sjukt snygg! Vart köpte du den Lisi? Snälla svara vill verkligen ha en sån!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *