9 kommentarer på “Tisdagens outfit”

 1. Alexandra skriver:

  Lisa, du är ju skit snygg, hade velat se ut som dig. Eftersom jag är så fet och ful.

  1. Ebba skriver:

   Nej men usch!! du är säkert också en fin och söt tjej! ♥ blir ledsen när man ser ner på sig själv.

   1. Alexandra skriver:

    Jag kanske är söt, men ful som en …..hm…… Vad finns det för fula saker?

 2. Anna ^^ skriver:

  Sjukt snugg blus eller vad man ska kalla det! :))

 3. Linus skriver:

  Snyggt Lisa

 4. amanda skriver:

  Var är tröjan ifrån

 5. Amé skriver:

  hej lisa! du verkar så sjukt snäll alltså, när jag började kolla på dina videos så tänkte jag direkt ” åh, henne vill ja bli kompis med! ” och tänker det hela tiden. redan innan du blev jätte känd. vill verkligen inte bli vän med dig för att du är känd utan för att du är du! du verkar så otroligt snäll och vi har så sjukt mycket gemensamt haha! och jag typ bara ” ojojoj ” när du sa att din mamma kom från holland för det gör min också haha!! ( jag kan också holländksa hihi ) och det är så sjukt kul att kolla på dina videos. snälla adda mig på kik! @ PinkCrazyGirl det skulle betyda allt för mig! skulle va så otroligt kul alltså! snälla ignorera inte detta <33

 6. seher skriver:

  hej lisa lag undrar om du kan göra en videon om om hur det gick på vi i 5an och men jag undrar om du kan hälsa från mig på en vide jag heter seher men kan du göra det om du gör det så kan du hälsa från alltså det du kan seja jag har några fän och en heter seher, i 5a i :) alltså jag e din fän kan du sckika din hem numer jag gillar dig och du e så himla snygggg <33 men hopas du har bra så kommer jag att skriva komentarer men hej då : <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *