dagen

Haft en rolig dag på stenung, vi hade NO (teknik), matte och språk.

Har tyska och vi hade världens galnaste vikarie, seriöst.. Vi behövde inte göra så mkt när vi gjort det vi skulle så han typ skämtade om att vi kunde hoppa ut igenom fönstret om vi kände för det.

Han pratade även om dator spel, han är en professionell spelare och det finns tre spel lag i Sverige som tävlar mot varandra och han är i ett utav dom lagen och det går väldigt bra för dom och han har varit rank ett och är på väg upp till rank ett igen.

Sedan la han sig på marken och typ lotsades ha en hjärtattack eller något, Haha… Han var lite udda helt enkelt men vi har fått en ny läxa med 30 glosor vi ska kunna tills nästa vecka, i engelska brukar vi ha typ 15 glosor…

Men har haft en bra dag annars, Älskar låten!!

689 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *