Skype, nu duscha!

Suttit i ett Skype samtal i 2 timmar med Ida<3 vi har haft det riktigt mysigt, snackat om allt möjligt! Imorgon ska jag sova över hos henne, längtar. Lugna, självklart kommer det upp en video imorgon om vem som vann en valfri beanie från kimstore! Men nu ska jag hoppa in i duschen! 20131107-183437.jpg

5 kommentarer

5 kommentarer på “Skype, nu duscha!”

 1. ellenbrappi skriver:

  Åh vad roligt!
  Hoppas ni har det mysigt imorgon<3

 2. Julia skriver:

  Hej! Jag har nyss startat en blogg, om nivill kolla in den, så länkar jag den nu! http://juliaasliv.devote.se

 3. misslisibells fans skriver:

  Jag hade hallaween disco. Bara klassen. På fredags!

  1. anna skriver:

   du är bääääst

 4. anna skriver:

  vad heter du på skype

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *