8 kommentarer på “☆Chin up and move on☆”

 1. Linus skriver:

  Du är as snygg LISA

 2. Hannie Pannie skriver:

  du är så fin! <3

 3. elin skriver:

  Har du fyllt i ögonbrynen idag? För om du har det så gjorde du det skit snyggt och om du inte har fyllt i dom så ska du inte göra det! För de var as snygga nu! Fyll inte i ögonbrynen när du har illrött läppstift, det blir bara fel på nån som är så ung som du är! <3

 4. Anna ^^ skriver:

  åh jag vill se ut som diiig <3

 5. olivia skriver:

  kan du göra en video när du rider

 6. olivia skriver:

  åh jag skulle vilja ha en blogg mä för du fik mig att börja med smink .

 7. olivia skriver:

  hej jag heter olivia och jag är 8 år jag undrar om du kan visa alt dit smink

 8. ida skriver:

  mina drömmar ee som diggggggggg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *