7 kommentarer på “Godmorgon”

 1. hilda skriver:

  God morgon sötisar

 2. Star Bell skriver:

  Nemen Godmorgon! :)

 3. aida skriver:

  Kan du göra en frågestund video??

 4. ellenbrappi skriver:

  Godmorgon <3
  Tortyriz.wordpress.com

 5. vildan387 skriver:

  God morgon!
  Lisa du är den bästa och finaste personen jag vet! Du är bra på att göra videos, sminka och rida! Du har också bra klädsmak!!
  Önskar att jag var som du fast man ska ju också tro på sig själv och du har hjälpt mig att bygga upp mitt självförtroende igen!! Skulle vara så glad om jag bara fick se dig på riktigt i en minut och hoppas att jag nån gång kan komma på nån fanträff men du brukar ha dom förlångt bort men nån gång ska jag se dig! Puss och Kram bästa Lisa Från ett stort fan!!

 6. ida skriver:

  Hej Lisa! God morgon Lisa jag älskar dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *