Måste få andas lite

Hej, har precis kommit hem ifrån Ida. Vi har haft jätte kul!! Hon har två JÄTTE stora hundar och jag är livrädd för hundar så jag fick mig en chock när jag kom till henne, haha. Men Micke som är hennes låtsaspappa hjälper mig att få bort min rädsla för stora hundar och jag är mer van med dom två nu. Jag sminkade henne, vi såg idol, vi såg film, åkte till stenungsund och mycket mer.

Men nu måste jag ta det lugnt, är rätt trött och jag ska sätta mig och plugga lite så jag kommer tillbaka imorgon och gör video. :)_DSC0009

14 kommentarer

14 kommentarer på “Måste få andas lite”

 1. Ellen Persson skriver:

  Vad för video

 2. Julia skriver:

  Kan du göra en video typ ’Lisas önskelista 2013’?

  1. julia skriver:

   ja skulle vara rolig att höra vad du önskar dig, och så kanse du får en liten sak på posten

 3. T-nice skriver:

  Är också superrädd för hundar!!!

 4. Ellinor Persson skriver:

  Vänta vaaaa? Du passar ju Bessie jätteofta och du sa att du ville ha hund?

  1. Miss Lisibell skriver:

   Ja absolut. Men jag gillar inte stora hundar som skäller massa oså. Bessie är liten och ynklig så no problem with her ;)

 5. NatalieQuiss skriver:

  Vad roligt att du hade skoj hos Ida. Jag lovar dig, Hundar är inte alls farliga!

  http://www.quiss.blogg.se

 6. ida skriver:

  Vad roligt ni har haft

 7. Amina Tomlinson skriver:

  jaa gör:Lisas önskelista video snäääällla

 8. ida skriver:

  kan inte du göra en video när du visar din iphone<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3:):):):)

 9. next skriver:

  I just want to mention I’m all new to weblog and seriously savored this blog site. Almost certainly I’m going to bookmark your blog post . You absolutely come with beneficial articles. Regards for sharing with us your blog.

 10. After study a handful of the web sites on your website now, and i also truly such as your strategy for blogging. I bookmarked it to my bookmark web site list and will also be checking back soon. Pls look into my web page likewise and let me know what you consider.

 11. garden sheds can provide comfort specially in the hot summer months.

 12. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *