Svar på kommentaren om flytten

När ska ni flytta? Vi kommer flytta under december men vi flyttar in på riktigt den 1 jan.

kommer du behöva och byta skola eller flyttar ni inte så långt? nej, kommer inte behöva byta skola men behöver dock åka lite längre och ta buss istället för att gå. Men har bara ett halvår kvar i sexan efter jul och sedan börjar jag på en skola i stenungsund som är närmare dit jag ska flytta.

kommer du inte sakna ditt rum där 95% av dina videos filmats? jo, absolut! Det är här misslisibell skapades. Men jag kommer ALLTID minnas detta rummet och jag ska ta en bild på mitt rum och rama in och skriva mått liknande som ”här skapades misslisibell” och så ska den hänga på min vägg i mitt nya hus :)

Har ni någon mer fråga om flytten så är det bara att kommentera så kommer jag svara på det i ett inlägg!

20131111-214148.jpg

696 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *