Trött

Är skit trött, har mycket att göra. Redigerar en video för idag, en sminkning. Och ska redigera en video för imorgon som jag filmat, imorgon kommer jag vara i stallet. Men imorgon i skolan ska vi ta bussen in till stenungsund på morgonen och se på bio! Sedan ska vi vara i stenungsund hela dagen. Ska bli skit kul!

Men sedan så har jag as mycket läxor… Till onsdag ska jag kunna 38 tyska glosor och text, till Torsdag 15 engelska glosor och text sedan skulle man skriva en dagbok till torsdag på engelska och det skulle man göra i sex dagar. Sedan nästa vecka har jag en svenska läxa där man skulle läsa en bok under tre veckor och sedan skriva en recension och redovisa för klassen.
Bara att plugga..

20131111-170500.jpg

43 kommentarer
 • Kappis

  Har också jätte mycket läxor. :(

 • Sösin

  Längtar tills du laddar upp en ny video älskar dig Lisa.

 • manda

  man kan nästan tro att bilden är riktigt;)

 • hej

  vänta tills du går i sjuan…
  dom testar så man kan det man lärt sig jag har ty 1-2 prov i veckan 20 ty glosor och stora läxförhör eller små prov…
  men det är mer prov än läxor men de säger att de kommer lugna sig till 8:an eller slutet av 7:an…..

  • Kappis

   Vi har typ 30 (ungefär) glosor/dag (och andra läxor såklart) men vi har inte prov lika ofta. Dock har vi läxförhör/små prov varje dag. Jobbigt är det iallafall.

   • hej

    ja men tänk efter…
    det är svårare i sjuan och vi här minst 2 prov?
    hahahahahahhahaha 4 prov i veckan…säkert i sexan hade jag 6 läxor och 1 prov i vackan…

    • Kappis

     Jag går i sjuan. I sexan hade jag en läxa per dag och typ 4 prov/år. Btw så har jag inte sagt att jag har 4 prov i veckan. ^^ //Kappis

     • belieber

      Hahah oj shit vad mycket läxor alla har! Jag går i sjuan och på hela terminen har jag haft typ 5 prov, 4 i matte och ett i kemi, har typ engelska glosor varannan vecka, 10 st, tyska nån gång ibland och sen har jag inge mer, haha

     • Kappis

      Haha, skönt. Jag går på en ”pluggisskola”. :)

     • hej

      skrev till fel skulle vara till men åååh

     • Kappis

      Okej. (:

  • men åååh

   haha lol, jag går i 6an har 5 läxor per vecka, 4 prov i veckan, 45 glosor, så snälla sluta klaga och tycka synd om dig själv -.-

   • hej

    ja men tänk efter…
    det är svårare i sjuan och vi här minst 2 prov?
    hahahahahahhahaha 4 prov i veckan…säkert i sexan hade jag 6 läxor och 1 prov i veckan…

    • men åååh

     vi har i kemi, teknik, so, matte och vi är i sjuan/åttans ”level” som våran lärare säger

     • julia

      jag går i 6an och har som typ 1 prov i veckan och 5 läxor i veckan

     • hej

      kemi och teknik?

   • hej

    hahahahahahah det ända du gör är att klaga på alla andra..!!!:))

  • Sara

   Kan alla sluta skryta om hur många prov/läxor ni har i veckan?

  • Märta

   Det är ju inte så mycket…?

 • Sara

  Hej, hade du kunnat göra en julkalender? delvis en video varje dag till julafton från första December med julteman. Hade varit askul! :D

 • Hilsen

  Jag har 95 glosor på engelska( sant) och får 7 stenciler från matte läraren och från jumpan så har vi teoretisk prov plus skriftlig. Och på So gjorde prov om DEMOKRATI SÅ SJUKT JOBBIGT OCH TRÅKIGT! !!!!!

 • Alma Lindell

  hej, jag har några frågot ang. din flytt.

  När ska ni flytta?

  kommer du behöva och byta skola eller flyttar ni inte så långt?

  kommer du inte sakna ditt rum där 95% av dina videos filmats?

  Snälla svara bussiga lisa, kram<3 /Alma

  • wilma

   1 januari
   Nej de kommer hon inte det är ara 20 min

 • Maria Hirsimäki

  När kommer det där pogrammet

 • anonym

  titta gärna in min blogg!!
  http://www.modebloggjowi.blogg.se

 • Viveka Andersson

  hihi vilken rolig bild
  http://vivve.blogg.se/

 • wilma

  Asså Lisa ta det ungt du behöver inte överanstränga dej vi fattar att du har sjukt mycket saker så om du skriver de så förstår vi, du behöver inte känna dej tvingad till att göra de för vi fattar, men skolan bloggen hästen läxor kompisar flytten osv osv
  Så om du bara förklarar kommer vi att förstå så du behöver inte känna dej super tvingad till att göra videos, så ta det lugnt :)

 • olivia

  vad fin Lilli är lisa vad görni <33

 • olivia

  hihi hihi hihi hihi leker ni gud .misslisebel<33

 • anonym

  titta gärna in min blogg och kommentera och följ den gärna!!
  http://www.modebloggjowi.blogg.se

 • Märta

  För att göra en ännu mer verklighetstrogen bild skulle ni kunna prova att du ställer dig på en liten genomskinlig låda/burk/annat (inte för stor!) och att Lilly håller handen lite snett mot dig istället för rakt fram. (Ta det inte som en elak kommentar jag ger bara ett tips!)

  • Märta

   Det skulle bli bättre för att iochmed att du står på någonting så ser det ut litegrann som att du svävar för att annars så ser man väldigt tydligt att du står på golvet. Om Lilly håller sin hand lite snett mot dig precis under dina fötter (alltså där lådan är) så ser det mer ut som att du står på hennes hand. Lådan syns inte så mycket eftersom att den är så långt bort och det lilla som syns kommer Lilly att täcka med sin hand. :)

 • Lia

  Skulle vara jättekul om ni gick in och kommenterade vad ni tycker om min design! Har kämpat med den länge nu!

  • Lia

   nattensskuggor.blogg.se

 • steph

  fin blogg du har :) hade varit as snällt om du besökte min ! http://www.stephanies.blo.gg ! ganska annorlunda blogg ;)

 • hejho

  jag har varit sjuk i nåra dagar jag får också skit mycket läxor blää….

 • Nawwie Love Fashion

  Oj gud vad jobbigt! Ett prov klart och sen bör du jobba till nästa, nästa klart och du måste fortsätta till nästa! Jobbigt! Nu börjar jag förstå varför det är lite brist på videos, pluggandet behöver också tid.

 • Lisas största fan!

  Haha! Rolig bild! :D

 • Jennifer

  Har haft många prov med / går i 6:an med (; / och nu har jag redan haft 2 prov på franskan, och jag har 58 engelska glosor, haha. Prov hela tiden, matte, no, engelska, franska, so och ja allt o.o Men lisa tare lungt! Det kanske är tufft med alla prov och glosor, kompisar, bloggen, youtube och att rida boppan! Men du klarar det, bara att plugga <3.

 • mikaela

  hej lisa

  • mikaela

   hej misslisibell eller ska jag seja lisa har du flytat nu

 • mikaela

  kan du göra en ny vidijo misslisibell

 • Evelina Nilsson

  hahah du vet väl att när man har fingrarna sådär betyder det jag vill suga din kuk.. hahahah