Obsession

När jag köper smink tycker jag det är såå spännande att kolla på bas smink. Älskar att köpa concealers! Jag vet inte varför men jag tycker det är jätte kul att prova ut olika concealers.

Det mindre roliga är att köpa läpp produkter, jag vet inte men jag tycker det är lite trist. Asså jag använder ju läppstift, läppglans och sådant men jag tycker bara det är lite mindre roligt att shoppa just det.

Om jag ska sätta dom i årdning vad jag tycker är roligast att köpa så ligger bas produkter på första plats, ögon smink på andra plats och läpp produkter på tredje plats.

Vad tycker ni är roligast att shoppa i smink? bas, ögon eller läppar? Jätte kul att höra ifrån er om ni också har en obsession för bas smink eller om ni har en obsession för ögon eller läpprodukter. Bara att kommentera! l-ppar-2

42 kommentarer
 • anna-cornelia. ♡

  Jag tycker allt är kul. Haha kan direkt inte välja. Jag älskar dig sjukt mycket du betyder mycket för mig det ska du veta. Kan du göra en video när du betygsätter dina vs? / stolt lisibell <3

 • Felicia Andersson

  Jag har en Obsession för ögon smink, Jag tycker det är såå kul att exprimentera, och kolla efter fina paletter och roliga färger! :D

 • ellenbrappi

  Jag tycker det mest är roligt att köpa ALLT. För när jag ska köpa smink så köper jag oftast så allt passar ihop! T.ex ett läppglans en ögonskugga en eyeliner m.m :)

 • Märta

  Jag andvänder inte bassmink (förutom rouge) men tycker det är jättejättekul att handla både ögonsmink och läppsmink!

 • Trooooool

  Hej alla cp barn

  • Linus

   säg inte dumma kommentarer Trooooool

  • Bokklubben.devote.se

   Hej Troooooooool!

   Du verkar inte veta vad cp betyder. Därför ska jag berätta det nu.

   Cerebral pares, är förkortat cp, är ett samlingsnamn för en rad störningar av muskelkontrollen, vilka uppstått på grund av en hjärnskada innan hjärnan är färdigutvecklad, det vill säga under fostertiden, under födseln eller under de första två levnadsåren. Cerebral pares betyder förlamning genom hjärnskada. Detta är den vanligaste orsaken till rörelsehinder hos barn och ungdomar. Det är ett handikapp. Man kan inte ro för det heller!

   SLUTA MED DEM HÄR SJÄLVSORDEN! MAN SÅRAR ANDRA! JAG BLIR ARG.

   Trooooool jag hoppas att du lärt dig någonting och kommer inte att använda detta som ett självsord. Jag har en vän som har handikapp! SKÄRPNING PÅ VAD MAN SKRIVER/SÄGER!!!

   • misslisibells fans

    Hahaha lär dig stava för att lära andra vad saker betyder, hjärndöd!

    • Guest

     Jaha, men det är inget ord jag brukar skriva/använda. Och jag menar skällsord. Det viktigaste är att han är medveten om vad det är, och använder det INTE som skällsord.

    • Bokklubben.devote.se

     Jag menar skällsord. Innan du kallar mig hjärndöd ska du veta att jag får bra omdömen i skolan!

    • Bokklubben.devote.se

     Jag har riktigt bra omdömen i skolan, och klart jag vet vad Cerebral Pares är. Så innan du kallar mig hjärndöd ska du ju tänka efter lite. Ta reda på fakta innan du skriver någonting.

  • Nawwie Love Fashion

   Vi är smartare än dig som fattar att man inte har något liv om man sitter vid en 12- årings blogg och skriver massa dumt. Du visar bara hur dum du är, man använder inte cp som ett skällsord. Hade du förstått om du var det.

 • HannahLoveHorse

  Jag köper inte smink så ofta men jag tycker det är roligt att köpa bas och ögonsmink. Jag andvender nästan aldrig läppstift och sånt och det är inte så roligt att köpa sånt.

  • HannahLoveHorse

   Ps: gå gärna in på min blogg hannahlovehorse.blogg.se

 • Hannie Pannie

  Har ett obsession för basprodukter! Speciellt concealers också!
  1. Basprodukter
  2. Läpprodukter
  3.Ögonprodukter! :)

 • Lovisa Lindström

  Hej. Kan du göra en video eller ett blogginlägg där du visar tips på outfits? Fast med ett plagg som du har på dig hela tiden typ? T.ex. fyra outfits med svarta leggings? :)

 • anonym

  Jag tycker det är roligast att shoppa ögonsmink!!!
  http://www.modebloggjowi.blogg.se

 • Amanda From

  Min skola gick förr åt skitet och mitt rum var så roddigt som det bara kan vara. Men efter att jag börjat se på dina videor och läsa din blogg har allt gått mycket bättre. Du skall väta att du betyder mycket för mig utan dig skulle jag inte ha klarat allt! <3 <3 :)

 • Bokklubben.devote.se

  Jag köper mest böcker. (Jag sminkar mig inte heller så mycket). Men om jag köper någonting är det läppbalsam. Eftersom att jag kan vara torr om munnen väldigt ofta.

 • Nawwie Love Fashion

  Jag tycker att det är roligt att köpa ansiktsmasker och sminkborstar :) Ögonskuggor är också sjukt kul att köpa, välja färger och sånt.

  1. Ögonskugga
  2. Bas
  3. Läppglans

 • T-nice

  1. Läppstift/läppglans
  2. Ögonskugga
  3. Mascara
  Fat smknkar mej inte så mycket!

 • misslisibell fan

  1. bas
  2.läppstift
  3.ögonskugga

 • emiliagott11

  1.Eyeliner
  2. Mascara.
  3. Ögonskugga

 • emiliagott11

  Bas är också kul

 • Elliesweetheart Johansson

  1 mascara
  2 . bas
  3 läppglans
  4 ögonskugga hehe :)

 • Emilia Linh Mässing

  1.bas
  2.ögon(mascara också)
  3.läppgrejs :3

 • Angelica Huss

  1:Läppstift/läppglans
  2:bas
  3:ögon

 • Star Bell

  1. Nagellack

  2. ögon

  3. läppstift/läppbalsam

 • Angelica

  1. Ögon
  <3
  2.Bas
  <3
  3.läppar
  <3

 • Misslisibell Fan <3

  1. Bas
  2. Mascara ( använder typ bara det som till ögonen)
  3.Läppstift/Läppbalsam

 • PinkMakeUpKlara

  1.Läppar♥
  2.Ögon♣
  3.Bas♦

 • cheyenne

  1. Läppar
  2. Bas
  3. Ögon

 • Moa

  Jag ÄLSKAR (!) att shoppa läpp-produkter. Jag älskar att kolla på olika färger, olika sorter och olika märken. Det är jättekul att testa vilka grejer som passar ihop och vilka som inte gör det. och dessutom så ”förstör” inte läpp-produkter huden, som vissa bas-produkter gör. Men här är min lista:
  1. läppgrejer
  2. ögon
  3. Doft
  4. Bas

 • emma

  jag har en stor obssesion för att shoppa smink mest ögon för det är det jag använder mest men det e lite svår för jag får inte shoppa smink online för jag har inget bank kort och de villl inte köpa åt mig men hoppas jag vinner tävlingen så jag kan göra det för en gångs skull ! :)

 • Julia

  1. Läpp
  2. Bas
  3. Ögon

  http://juliaasliv.devote.se

 • Klara Nilsson

  läpp för jag älskar att ha på mig mitt vänner forever lägg stift

 • mathilda

  jag vet inte för at jag inte använder smink män jag tror det är så här:
  -Bas
  -läp
  -jag bor i kina so jag har lite andra smink märken kolla gärna min blogg: mathilda.helander.net

 • Viveka Andersson
 • Emzi

  Kollar på olika beroende på vad jag behöver, just nu är det ögonskuggor som ligger först då jag tycker de känns så lite, och har inte alla färgar jag vill ha :(( sen kommer väl bas, mascaror och annat :)

 • lina jensen

  1. ögon 2. läppar 3. bas för jag vet inte riktigt vad det är

 • Aleyna Baysal

  1.Ögonskugga
  2.bas.
  3.läpp

 • nova

  1. Ögon
  2.bas
  3.läpp