Obsession

När jag köper smink tycker jag det är såå spännande att kolla på bas smink. Älskar att köpa concealers! Jag vet inte varför men jag tycker det är jätte kul att prova ut olika concealers.

Det mindre roliga är att köpa läpp produkter, jag vet inte men jag tycker det är lite trist. Asså jag använder ju läppstift, läppglans och sådant men jag tycker bara det är lite mindre roligt att shoppa just det.

Om jag ska sätta dom i årdning vad jag tycker är roligast att köpa så ligger bas produkter på första plats, ögon smink på andra plats och läpp produkter på tredje plats.

Vad tycker ni är roligast att shoppa i smink? bas, ögon eller läppar? Jätte kul att höra ifrån er om ni också har en obsession för bas smink eller om ni har en obsession för ögon eller läpprodukter. Bara att kommentera! l-ppar-2

378 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *