Obsession

När jag köper smink tycker jag det är såå spännande att kolla på bas smink. Älskar att köpa concealers! Jag vet inte varför men jag tycker det är jätte kul att prova ut olika concealers.

Det mindre roliga är att köpa läpp produkter, jag vet inte men jag tycker det är lite trist. Asså jag använder ju läppstift, läppglans och sådant men jag tycker bara det är lite mindre roligt att shoppa just det.

Om jag ska sätta dom i årdning vad jag tycker är roligast att köpa så ligger bas produkter på första plats, ögon smink på andra plats och läpp produkter på tredje plats.

Vad tycker ni är roligast att shoppa i smink? bas, ögon eller läppar? Jätte kul att höra ifrån er om ni också har en obsession för bas smink eller om ni har en obsession för ögon eller läpprodukter. Bara att kommentera! l-ppar-2

48 kommentarer

48 kommentarer på “Obsession”

 1. anna-cornelia. ♡ skriver:

  Jag tycker allt är kul. Haha kan direkt inte välja. Jag älskar dig sjukt mycket du betyder mycket för mig det ska du veta. Kan du göra en video när du betygsätter dina vs? / stolt lisibell <3

 2. Felicia Andersson skriver:

  Jag har en Obsession för ögon smink, Jag tycker det är såå kul att exprimentera, och kolla efter fina paletter och roliga färger! :D

 3. ellenbrappi skriver:

  Jag tycker det mest är roligt att köpa ALLT. För när jag ska köpa smink så köper jag oftast så allt passar ihop! T.ex ett läppglans en ögonskugga en eyeliner m.m :)

 4. Märta skriver:

  Jag andvänder inte bassmink (förutom rouge) men tycker det är jättejättekul att handla både ögonsmink och läppsmink!

 5. Trooooool skriver:

  Hej alla cp barn

  1. Linus skriver:

   säg inte dumma kommentarer Trooooool

  2. Bokklubben.devote.se skriver:

   Hej Troooooooool!

   Du verkar inte veta vad cp betyder. Därför ska jag berätta det nu.

   Cerebral pares, är förkortat cp, är ett samlingsnamn för en rad störningar av muskelkontrollen, vilka uppstått på grund av en hjärnskada innan hjärnan är färdigutvecklad, det vill säga under fostertiden, under födseln eller under de första två levnadsåren. Cerebral pares betyder förlamning genom hjärnskada. Detta är den vanligaste orsaken till rörelsehinder hos barn och ungdomar. Det är ett handikapp. Man kan inte ro för det heller!

   SLUTA MED DEM HÄR SJÄLVSORDEN! MAN SÅRAR ANDRA! JAG BLIR ARG.

   Trooooool jag hoppas att du lärt dig någonting och kommer inte att använda detta som ett självsord. Jag har en vän som har handikapp! SKÄRPNING PÅ VAD MAN SKRIVER/SÄGER!!!

   1. misslisibells fans skriver:

    Hahaha lär dig stava för att lära andra vad saker betyder, hjärndöd!

    1. Guest skriver:

     Jaha, men det är inget ord jag brukar skriva/använda. Och jag menar skällsord. Det viktigaste är att han är medveten om vad det är, och använder det INTE som skällsord.

    2. Bokklubben.devote.se skriver:

     Jag menar skällsord. Innan du kallar mig hjärndöd ska du veta att jag får bra omdömen i skolan!

    3. Bokklubben.devote.se skriver:

     Jag har riktigt bra omdömen i skolan, och klart jag vet vad Cerebral Pares är. Så innan du kallar mig hjärndöd ska du ju tänka efter lite. Ta reda på fakta innan du skriver någonting.

  3. Nawwie Love Fashion skriver:

   Vi är smartare än dig som fattar att man inte har något liv om man sitter vid en 12- årings blogg och skriver massa dumt. Du visar bara hur dum du är, man använder inte cp som ett skällsord. Hade du förstått om du var det.

 6. HannahLoveHorse skriver:

  Jag köper inte smink så ofta men jag tycker det är roligt att köpa bas och ögonsmink. Jag andvender nästan aldrig läppstift och sånt och det är inte så roligt att köpa sånt.

  1. HannahLoveHorse skriver:

   Ps: gå gärna in på min blogg hannahlovehorse.blogg.se

 7. Hannie Pannie skriver:

  Har ett obsession för basprodukter! Speciellt concealers också!
  1. Basprodukter
  2. Läpprodukter
  3.Ögonprodukter! :)

 8. Lovisa Lindström skriver:

  Hej. Kan du göra en video eller ett blogginlägg där du visar tips på outfits? Fast med ett plagg som du har på dig hela tiden typ? T.ex. fyra outfits med svarta leggings? :)

 9. anonym skriver:

  Jag tycker det är roligast att shoppa ögonsmink!!!
  http://www.modebloggjowi.blogg.se

 10. Amanda From skriver:

  Min skola gick förr åt skitet och mitt rum var så roddigt som det bara kan vara. Men efter att jag börjat se på dina videor och läsa din blogg har allt gått mycket bättre. Du skall väta att du betyder mycket för mig utan dig skulle jag inte ha klarat allt! <3 <3 :)

 11. Bokklubben.devote.se skriver:

  Jag köper mest böcker. (Jag sminkar mig inte heller så mycket). Men om jag köper någonting är det läppbalsam. Eftersom att jag kan vara torr om munnen väldigt ofta.

 12. Nawwie Love Fashion skriver:

  Jag tycker att det är roligt att köpa ansiktsmasker och sminkborstar :) Ögonskuggor är också sjukt kul att köpa, välja färger och sånt.

  1. Ögonskugga
  2. Bas
  3. Läppglans

 13. T-nice skriver:

  1. Läppstift/läppglans
  2. Ögonskugga
  3. Mascara
  Fat smknkar mej inte så mycket!

 14. misslisibell fan skriver:

  1. bas
  2.läppstift
  3.ögonskugga

 15. emiliagott11 skriver:

  1.Eyeliner
  2. Mascara.
  3. Ögonskugga

 16. emiliagott11 skriver:

  Bas är också kul

 17. Elliesweetheart Johansson skriver:

  1 mascara
  2 . bas
  3 läppglans
  4 ögonskugga hehe :)

 18. Emilia Linh Mässing skriver:

  1.bas
  2.ögon(mascara också)
  3.läppgrejs :3

 19. Angelica Huss skriver:

  1:Läppstift/läppglans
  2:bas
  3:ögon

 20. Star Bell skriver:

  1. Nagellack

  2. ögon

  3. läppstift/läppbalsam

 21. Angelica skriver:

  1. Ögon
  <3
  2.Bas
  <3
  3.läppar
  <3

 22. Misslisibell Fan <3 skriver:

  1. Bas
  2. Mascara ( använder typ bara det som till ögonen)
  3.Läppstift/Läppbalsam

 23. PinkMakeUpKlara skriver:

  1.Läppar♥
  2.Ögon♣
  3.Bas♦

 24. cheyenne skriver:

  1. Läppar
  2. Bas
  3. Ögon

 25. Moa skriver:

  Jag ÄLSKAR (!) att shoppa läpp-produkter. Jag älskar att kolla på olika färger, olika sorter och olika märken. Det är jättekul att testa vilka grejer som passar ihop och vilka som inte gör det. och dessutom så ”förstör” inte läpp-produkter huden, som vissa bas-produkter gör. Men här är min lista:
  1. läppgrejer
  2. ögon
  3. Doft
  4. Bas

 26. emma skriver:

  jag har en stor obssesion för att shoppa smink mest ögon för det är det jag använder mest men det e lite svår för jag får inte shoppa smink online för jag har inget bank kort och de villl inte köpa åt mig men hoppas jag vinner tävlingen så jag kan göra det för en gångs skull ! :)

 27. Klara Nilsson skriver:

  läpp för jag älskar att ha på mig mitt vänner forever lägg stift

 28. mathilda skriver:

  jag vet inte för at jag inte använder smink män jag tror det är så här:
  -Bas
  -läp
  -jag bor i kina so jag har lite andra smink märken kolla gärna min blogg: mathilda.helander.net

 29. Viveka Andersson skriver:

  ögonsmink
  http://vivve.blogg.se/

 30. Emzi skriver:

  Kollar på olika beroende på vad jag behöver, just nu är det ögonskuggor som ligger först då jag tycker de känns så lite, och har inte alla färgar jag vill ha :(( sen kommer väl bas, mascaror och annat :)

 31. lina jensen skriver:

  1. ögon 2. läppar 3. bas för jag vet inte riktigt vad det är

 32. Aleyna Baysal skriver:

  1.Ögonskugga
  2.bas.
  3.läpp

 33. nova skriver:

  1. Ögon
  2.bas
  3.läpp

 34. Excellent post however , I was wondering if you could write a litte more on this subject? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit further. Bless you!

 35. I simply want to say I’m new to blogs and absolutely savored your web site. Likely I’m want to bookmark your blog post . You surely come with great writings. Thanks a bunch for revealing your website page.

 36. Heya i am for the first time here. I found this board and I find It really helpful & it helped me out much. I hope to offer something back and help others such as you helped me.

 37. I’ve recently started a web site, the info you offer on this website has helped me tremendously. Thanks for all of your time & work.

 38. Merissa Mcnease skriver:

  I am curious to find out what blog system you are working with? I’m having some small security problems with my latest blog and I would like to find something more safeguarded. Do you have any recommendations?

 39. Hello. splendid job. I did not expect this. This is a fantastic story. Thanks!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *