Svar på mer kommentarer om flytten 1/2

Men Boppan då? vad ska ni göra av henne då ska du fortsätta rida elr ska du låta någon annan köpa henne? Hej, vi ska självklart ha kvar henne bara att det är en lite längre bit dit men what ever♥

Firar ni jul i ert nya hus eller i de hus ni har nu? Vi kommer fira våran sista ju i detta huset. Vi flyttar in i det nya huset 1 jan så vi kan fira i detta huset vi bor i nu :)

Kommer du göra en video när du fixar o möblerar ditt rum??  Jag vet inte men tänkte ta en bild på rummet när det är tomt och när det är klart, låter det bra så kan ni se före vi fixade det och efter?

Om ett halv år så skall du börja på stenungsund skolan är det bara du eller är det alla sexorna? Asså vi sexor som kommer till stenung på onsdagar ska börja där.

Kommer Bessie komma att hälsa på er i ert nya hus också? :) Ja det tror jag nog!

Vad kommer hända med Kattus, lämnar ni han där eller tar ni med honom? Vad tror du, man lämnar ju inte en familjemedlem kvar eller? :D

När du ska flytta till ditt nya hus innan kan du lägga upp en house tour på ditt gamla hus innan du flyttar då får vi veta hur du bodde? Asså jag vill inte alls göra en video om hur vi bodde eller en hause toor i det nya huset för liksom ni vet ju så mycket om mig, allt nästan och jag berättar allt för er och då vill min familj att vi har iaf vårt hus där vi bor själva lite privat, ni förstår väll? :) Men det är lugnt att jag gör room tour!

kommer du sakna Hammies grav? Ja, sjukt mycket! Men jag ska göra ett tavelcollage med bilder på henne och på graven så jag har det kvar!

Kommer du filma under flytten så vi titta också får vara med? Jag tänkte filma lite under flytten så klipper jag ihop det när flytten är klar så ni får se lite hur det gick till! Men under flytten kommer jag inte kunna filma så mycket videos eftersom det är full rulle och det är mycket som måste flyttas ;)

DSCF4302

1 187 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *