Hyfsad dag

Dagen har inte varit den bästa. Först åkte vi och simmade och jag är inte så förtjust att simma med klassen och ända sedan jag var liten har jag varit känslig när jag badar i klor och då får jag ont i magen och mår dåligt. Vi funderar om jag är allergisk så vi ska åka till läkaren någon gång. Vi skulle simmat 8 längder men efter två längder fick jag as ont i magen och kunde inte fortsätta…
Sedan på engelskan hade jag glömt engelska boken hemma för att jag tränar för läxor såklart Haha,
Sedan på sista lektionen hade vi idrott och då hade badkläderna och idrottskläderna legat i samma påse så då var mitt linne helt blött så då kunde jag inte ha det men jag kunde vara med lite iaf.
Hoppas morgondagen blir bättre iaf!!

20131114-165627.jpg

1 269 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *