Livs pepp till en kompis

Idag är det Fredag!! Yes, super, skönt, härligt. Härligt med Fredag och nu är det helg. Idag ska jag till kcv, hur ska ni spendera eran fredag kväll?? Alltid kul att höra om hur ni ska tillbringa kvällen.

Jag har tänkt lite, vad långt jag kommit i mitt liv! Jag har fått uppleva något som VISSA fått uppleva senare i sitt liv. Det har med att vara ”känd”. Många kändisar blev kända när dom blev äldre men jag har lyckats väldigt bra. Jag ville inte tänka, ”Tänk om jag blir känd” för jag trodde inte på sådant fjantigt. men nu är jag här idag hur lycklig som helst att ha en underbar familj, underbara vänner och underbara FANS!

Har ni hade någon stund i era liv där allt varit skit.. Ni kanske haft hemska tankar!? Det har nog dom flesta upplevt, även jag! En kompis till mig hade det lite jobbigt, vet ni vad jag sa till den kompisen!? ”Ta vara på ditt liv, ditt liv betyder så mycket även om du kanske inte tror det! Ta vara på ditt liv för du är mycket mycket värd. Ingen är perfekt, inte ens jag eller du eller någon annan men allas liv är värdefullt!”.

Önskar er en härlig Fredag kväll!pizap.com13406237078751

15 kommentarer

15 kommentarer på “Livs pepp till en kompis”

 1. ellenbrappi skriver:

  Gullig text!<3
  Ikväll ska jag se på Sagan Om ringen och äta godis<3

 2. Det finns hopp skriver:

  Du verkar vara en jätte snäll tjej och en väldigt bra kompis. Fortsätt vara det! <3

  //@detfinnshopp på instagram

 3. Daniela skriver:

  Super fint skrivet Lisa :)

 4. hej skriver:

  Ikväll ska jag ligga i min säng kolla på grey’s anatomy.a.z-d.v-f-d-r-wseeed-e-.de-ew

 5. Elin.A skriver:

  Jag ska vara i stallet och sköta min sköt häst pooch

 6. Alma Brobäck skriver:

  Fint skrivet Lisa! Jag är en av dom största Lisibellerna!!!!! Jag ska tillbringa kvällen med min familj (några det vill säga jag lille brorsan och pappa) framför TVn och kolla på Sverige-Portugal matchen! Någon annan som ska kolla på den? Gilla denna komentaren då så Lisa ser!! (Jag är en tjej på 11 år)

 7. emiliagott11 skriver:

  Äter nötter och lyssnar på little Mix nya album salute på spotify

 8. Mathilda skriver:

  Ja jag har haft det jobbigt, ända sen 2008 , då jag gick i tvåan! För två år sen (2011) så försökte jag ta självmord… Mår lite bättre idag men har skurit upp handlederna och även på benen…. Nu har jag klarat en hel vecka utan att cutta och är jätte storlt! Men försöker Verkligen att bara kämpa på, även om det är jobbig ..

  1. TildaU skriver:

   Jag känner inte dig men det här låter inte bra någonstans. Va stark du fixar detta! Ge inte upp, vill du snacka kan vi ordna det, skriva på kik kanske, om du behöver hjälp och stöd alltså. You go girl! :) /Tilda 14

 9. Julia skriver:

  Bra skrivet Lisa, Jag ska inte göra speciellt mycket ikväll annat än att vara med mina vänner min familj och se någon film (Med godis såklart) Haha! :D Han en bra fredag alla. ♥

 10. Star Bell skriver:

  Jag har firat min hund Freja som fyller 9 år idag!
  Hon fick en pankaks tårta med levepastej och köttbullar på och hon åt upp hela den biten hon fick! Haha :)

  Jag tycker det var bra av dig att säga så till den kompisen :)

 11. ida skriver:

  fredag är den bästa dagen

 12. Emilia skriver:

  no hate men du säger att beauty is not the face! Varför sminkar du dig då när du går ut? känner du dig osäker?

 13. wilma skriver:

  hej lisa jag tycker att du ska göra en video dåm är sååå sååå såå såå jätte jätte braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 14. Alma Olsen skriver:

  SPRIT O HOROR!! ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *