• Ella

  Skönt! I love you

 • Linus

  FAN vad snyggt LISA

 • Ella

  Du gör så många bra videos! Kan du göra en där du visar dina djur lite närmare! Då skulle jag vara jätte glad om du kunde göra en sådan ! Kan du göra det?❤️

 • Sara Odid

  Ska du ha sex hahha skoja

 • Lisa Johansson

  Jätte fint Lisa!! (jag heter också Lisa)

 • disqus_UYgNMJpcfe

  Gash va fin!

 • :)

  Så vackert hår du har, jag dör för det!
  evelinasnails.blogg.se

 • irma

  SÅ VACKER LISA +snyggt skar det matckar

 • misslisibells fans

  Kommer en video idag? Snälla kan du göra en skol sminkning. Det ska beyda väldigt mycket för mig. Hoppas att den kommer idag!

 • Alexandra

  Hej Lisa!!! Jag har alltid velat träffa dig och jaa liksom du är urcool! Jag kollar alltid på dina videos på youtube på misslisibell.se och alldså du är bäst jag har en blogg och det som jag undrar om du kan göra är att bara komentera den bloggen ,alldså bara typ skriva hej eller vad som,men om du snälla kan göra det.Då så skulle jag kunna säga och skryra till alla min vänner i skolan och säga omg jag har fått en komentar av misslisibell på min blogg idag! De skulle tycka att jag är svincool som har fått en komentar av dig!!!!☻☺ Hela min klass älskar dig och så så att jaa . Om du nu skulle det alldså komentera min blogg så skulle jag hoppa runt i mitt hus och skrika av glädje snälla du är bäst och jette heftig,fortsätt med det du gör!

 • Alexandra

  Bloggen heter sngblommis.blogg.se..så du vet;)

 • Moa

  Hej Lisa! När kommer du lägga upp en video om vem som vann presentkortet? Snälla svara så fort du kan .)

 • ida

  supersnyggt

 • Amanda

  Vad fint Lisa

 • meja

  Lisa du passar i allt

 • melinda

  du är värdens snyggaste människa

 • lina

  hej lisa
  gud va fint det var du är så söt <3

 • wilma

  gud vad fin

  bild lisa
  och du är så söt!!!!!!!…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Tove Holmberg

  hej lisa du är så himla grym och jag undrar om du kunde titta in lite på min och min kompis blogg som heter beutypink.blogg.se snälla skulle betyda så mycket för oss så snälla