19 kommentarer på “Fredag!!”

 1. Ella skriver:

  Skönt! I love you

 2. Linus skriver:

  FAN vad snyggt LISA

 3. Ella skriver:

  Du gör så många bra videos! Kan du göra en där du visar dina djur lite närmare! Då skulle jag vara jätte glad om du kunde göra en sådan ! Kan du göra det?❤️

 4. Sara Odid skriver:

  Ska du ha sex hahha skoja

 5. Lisa Johansson skriver:

  Jätte fint Lisa!! (jag heter också Lisa)

 6. disqus_UYgNMJpcfe skriver:

  Gash va fin!

 7. :) skriver:

  Så vackert hår du har, jag dör för det!
  evelinasnails.blogg.se

 8. irma skriver:

  SÅ VACKER LISA +snyggt skar det matckar

 9. misslisibells fans skriver:

  Kommer en video idag? Snälla kan du göra en skol sminkning. Det ska beyda väldigt mycket för mig. Hoppas att den kommer idag!

 10. Alexandra skriver:

  Hej Lisa!!! Jag har alltid velat träffa dig och jaa liksom du är urcool! Jag kollar alltid på dina videos på youtube på misslisibell.se och alldså du är bäst jag har en blogg och det som jag undrar om du kan göra är att bara komentera den bloggen ,alldså bara typ skriva hej eller vad som,men om du snälla kan göra det.Då så skulle jag kunna säga och skryra till alla min vänner i skolan och säga omg jag har fått en komentar av misslisibell på min blogg idag! De skulle tycka att jag är svincool som har fått en komentar av dig!!!!☻☺ Hela min klass älskar dig och så så att jaa . Om du nu skulle det alldså komentera min blogg så skulle jag hoppa runt i mitt hus och skrika av glädje snälla du är bäst och jette heftig,fortsätt med det du gör!

 11. Alexandra skriver:

  Bloggen heter sngblommis.blogg.se..så du vet;)

 12. Moa skriver:

  Hej Lisa! När kommer du lägga upp en video om vem som vann presentkortet? Snälla svara så fort du kan .)

 13. ida skriver:

  supersnyggt

 14. Amanda skriver:

  Vad fint Lisa

 15. meja skriver:

  Lisa du passar i allt

 16. melinda skriver:

  du är värdens snyggaste människa

 17. lina skriver:

  hej lisa
  gud va fint det var du är så söt <3

 18. wilma skriver:

  gud vad fin

  bild lisa
  och du är så söt!!!!!!!…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 19. Tove Holmberg skriver:

  hej lisa du är så himla grym och jag undrar om du kunde titta in lite på min och min kompis blogg som heter beutypink.blogg.se snälla skulle betyda så mycket för oss så snälla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *