Läxor, prov. Fullt upp!

Haft fullt upp med läxor och prov så har inte hunnit göra en video, ni förstår ju! Jag kan ju inte göra videos exakt varje dag och det är inget måste. Nu ska jag till stallet! :)

20131116-151740.jpg

43 kommentarer

43 kommentarer på “Läxor, prov. Fullt upp!”

 1. Thea skriver:

  Hej Lisa jag undrar vad du heter på youtube för jag vet inte det / Thea

  1. Anonym skriver:

   Hon heter misslisibell

 2. Hannah skriver:

  Ska du nt göra läxorna då?

  1. Maria skriver:

   men hon ksk bara hinner att rida o sen plugga :)

 3. vira skriver:

  kan du göra en vidio när du rider <3 ???

 4. ellenbrappi skriver:

  Ha så kul på stallet!
  Självklart behöver du inte göra en video idag, om du hinner så hinner du ju inte.:)

  1. Maria skriver:

   Hej! :)

   1. ellenbrappi skriver:

    Hej..?

 5. Maria skriver:

  Hej Lisa!<333
  Du är så otroligt söt! Jag har kollat på dina videos i snart ett år nu :)<333 du är så otroligt bra!!!!!!!!!!! Jag skulle jätte gärna vilja skicka ett paket till dig men jag har inte din adress:( Om du skulle vilja skicka din adress till mig då kan du kika: Maria.mzil Eller adda mig på skype och då heter jag Maria.mzil
  Ha en bra dag!!!<333 puss på dig<33333

 6. anonym skriver:

  Titta gärna in min blogg!!
  Följ och komentera gärna!!
  http://www.modebloggjowi.blogg.se

 7. Emmy skriver:

  Tråkigt att du inte hinner men man hinner man inte alltid! Vad ska du göra i stallet?

 8. Elsa skriver:

  SNÄLLA kan du ha en frågestund på youtube!!??

 9. Julia skriver:

  kan du göra en ’Lisas önskelista 2013’?

 10. Emelie skriver:

  Hej, kan inte du göra en sminkvideo med bromsfärger? typ korta klipp med olika sminktyper?

 11. Maria skriver:

  alla kika mig på maria.mzil

 12. carro barro skriver:

  Strunta i stallet nån gång, eller betyder en häst mer för dig än ca 140.000 personer?

  1. MyWiklander skriver:

   Nu tycker jag du ska tänka till lite! Har man ett djur, måste man ta hand om det! Så tänk till.

   /En med 7 års hästvana.

 13. Hej skriver:

  Jag tycker att du lät lite dumt.

 14. Julie skriver:

  En grej jag ville säga! Har nyss sett den underbara filmen Titanic! Med den söta skådespelaren Leonardo DiCaprio (stav). Om du sett den, kan du inte skriva ett inlägg om den? Och om du inte sett den kan du väll se den och sen skriva om den? DEN ÄR SJUKT BRA! Ps. Ni som inte sett den, se den! Man kan se den på en sida som heter http://www.swefilmer.se :) (Man kan se andra filmer där oxå! (Vet att det inte passar in just här) :P

 15. Julie skriver:

  Men klicka inte på länken! Sök hellre på Swefilmer om du vill komma in på den rätta sidan. Om du klickar på länken på min förra kommentar så kommer du bara in på en konstig sida. :)

 16. Julie skriver:

  Länk till titanic filmen: http://www.swefilmer.com/titanic-1997/titanic-1997-video_caa126d7b.html

  Man måste tyvärr skapa ett konto för att se vissa filmer där. Men det är super enkelt!! JÄTTE ENKELT! Ni ser hur man ska göra! (Det är gratis). ♥

 17. Julie skriver:

  Ps. Se inte Titanic 2!! Den är super dålig!! Enligt mig. :) ♥

 18. eliina_lind skriver:

  Kan du inte göra typ en ”fashion friday” eller nått sånt på yt en gång i veckan, där du typ pratar om trender,sminkningar och olika outfits?

 19. wilma skriver:

  hej lisa

 20. wilma skriver:

  hej lisa min hund

  1. Jenny skriver:

   GUUUUUUUD VAR SÖÖÖT!!

 21. wilma skriver:

  eddie men jag kalar honom för teddie

 22. aida skriver:

  Snälla gör en frågestund på YOUTUBE

 23. SWAG skriver:

  Åhhh du kunnde bara göra en snabb video ändå om den blir bajs dålig som alla andra videos…ska du plugga i 12 timmar och tida häst….? Tyckte de var tråkigt som”””””förresten på den Giveawey de var 2000 personer som var med och de var bara 1 som van… du borde göra 200 vinnare typ. M.m. (min åsikt den som ör kaxig helvetet finns så dra åt den) (svara inte kaxiga saker på min kommentar) ( annars skämmer jag ut er/dig )…

  1. Nawwie Love Fashion skriver:

   Sant. Sorry Lisa men det är faktiskt sant.

  2. Joakim skriver:

   Hej oftast är det nog sponsorer som står för sakerna och då bestämmer dom hur många saker dom vill ska lottas ut oftast 1-2.

 24. Moa skriver:

  hej Lisa och alla andra jag har också en blogg som Lisa och alla ni kan få träffa jag vill gärna ha många kommentarer och tittare på min blogg den heter moalajja.frost.nu hejdå vi kanske hörs på bloggen

 25. ida skriver:

  sant läxor är viktigare

 26. aida skriver:

  Snälla gör en frågestund på Youtube??<<<33

 27. Lovisa skriver:

  Kan du inte filma när du rider jag tycker det är väldigt roligt att titta på

 28. disqus_UYgNMJpcfe skriver:

  Jag har problem med att när jag gråtit på kvällen så vaknar jag alltid med ett svullet ögonlock, det är jätte störande och ser knas ut då det inte är på båda.. Har nån/du tips om hur man kan sminka så det ser vanligt ut?

 29. apan skriver:

  hejsan jag undrar hur du gör videos vid sidan av din blogg jag vill också göra så för jag har också en blogg så jag bara undrar men min blogg heter http://www.beautyflickorna.blogg.se hekdå kolla min blogg snälla och kommentera den om du vill

 30. Emilia skriver:

  Hej fråga gärna något på min frågestund :) http://engstromemilia.blogg.se/

  1. Jenny skriver:

   va frågestund??

 31. Jenny skriver:

  love you

 32. Visit Website skriver:

  I simply want to mention I am beginner to blogging and honestly savored you’re web site. Almost certainly I’m going to bookmark your site . You absolutely come with amazing posts. Many thanks for sharing your blog.

 33. Great blog post, I’ve bookmarked this page and have a feeling I’ll be returning to it regularly.

 34. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *