Läxor, prov. Fullt upp!

Haft fullt upp med läxor och prov så har inte hunnit göra en video, ni förstår ju! Jag kan ju inte göra videos exakt varje dag och det är inget måste. Nu ska jag till stallet! :)

20131116-151740.jpg

40 kommentarer
 • Thea

  Hej Lisa jag undrar vad du heter på youtube för jag vet inte det / Thea

  • Anonym

   Hon heter misslisibell

 • Hannah

  Ska du nt göra läxorna då?

  • Maria

   men hon ksk bara hinner att rida o sen plugga :)

 • vira

  kan du göra en vidio när du rider <3 ???

 • ellenbrappi

  Ha så kul på stallet!
  Självklart behöver du inte göra en video idag, om du hinner så hinner du ju inte.:)

  • Maria

   Hej! :)

   • ellenbrappi

    Hej..?

 • Maria

  Hej Lisa!<333
  Du är så otroligt söt! Jag har kollat på dina videos i snart ett år nu :)<333 du är så otroligt bra!!!!!!!!!!! Jag skulle jätte gärna vilja skicka ett paket till dig men jag har inte din adress:( Om du skulle vilja skicka din adress till mig då kan du kika: Maria.mzil Eller adda mig på skype och då heter jag Maria.mzil
  Ha en bra dag!!!<333 puss på dig<33333

 • anonym

  Titta gärna in min blogg!!
  Följ och komentera gärna!!
  http://www.modebloggjowi.blogg.se

 • Emmy

  Tråkigt att du inte hinner men man hinner man inte alltid! Vad ska du göra i stallet?

 • Elsa

  SNÄLLA kan du ha en frågestund på youtube!!??

 • Julia

  kan du göra en ‘Lisas önskelista 2013’?

 • Emelie

  Hej, kan inte du göra en sminkvideo med bromsfärger? typ korta klipp med olika sminktyper?

 • Maria

  alla kika mig på maria.mzil

 • carro barro

  Strunta i stallet nån gång, eller betyder en häst mer för dig än ca 140.000 personer?

  • MyWiklander

   Nu tycker jag du ska tänka till lite! Har man ett djur, måste man ta hand om det! Så tänk till.

   /En med 7 års hästvana.

 • Hej

  Jag tycker att du lät lite dumt.

 • Julie

  En grej jag ville säga! Har nyss sett den underbara filmen Titanic! Med den söta skådespelaren Leonardo DiCaprio (stav). Om du sett den, kan du inte skriva ett inlägg om den? Och om du inte sett den kan du väll se den och sen skriva om den? DEN ÄR SJUKT BRA! Ps. Ni som inte sett den, se den! Man kan se den på en sida som heter http://www.swefilmer.se :) (Man kan se andra filmer där oxå! (Vet att det inte passar in just här) :P

 • Julie

  Men klicka inte på länken! Sök hellre på Swefilmer om du vill komma in på den rätta sidan. Om du klickar på länken på min förra kommentar så kommer du bara in på en konstig sida. :)

 • Julie

  Länk till titanic filmen: http://www.swefilmer.com/titanic-1997/titanic-1997-video_caa126d7b.html

  Man måste tyvärr skapa ett konto för att se vissa filmer där. Men det är super enkelt!! JÄTTE ENKELT! Ni ser hur man ska göra! (Det är gratis). ♥

 • Julie

  Ps. Se inte Titanic 2!! Den är super dålig!! Enligt mig. :) ♥

 • eliina_lind

  Kan du inte göra typ en ”fashion friday” eller nått sånt på yt en gång i veckan, där du typ pratar om trender,sminkningar och olika outfits?

 • wilma

  hej lisa

 • wilma

  hej lisa min hund

  • Jenny

   GUUUUUUUD VAR SÖÖÖT!!

 • wilma

  eddie men jag kalar honom för teddie

 • aida

  Snälla gör en frågestund på YOUTUBE

 • SWAG

  Åhhh du kunnde bara göra en snabb video ändå om den blir bajs dålig som alla andra videos…ska du plugga i 12 timmar och tida häst….? Tyckte de var tråkigt som”””””förresten på den Giveawey de var 2000 personer som var med och de var bara 1 som van… du borde göra 200 vinnare typ. M.m. (min åsikt den som ör kaxig helvetet finns så dra åt den) (svara inte kaxiga saker på min kommentar) ( annars skämmer jag ut er/dig )…

  • Nawwie Love Fashion

   Sant. Sorry Lisa men det är faktiskt sant.

  • Joakim

   Hej oftast är det nog sponsorer som står för sakerna och då bestämmer dom hur många saker dom vill ska lottas ut oftast 1-2.

 • Moa

  hej Lisa och alla andra jag har också en blogg som Lisa och alla ni kan få träffa jag vill gärna ha många kommentarer och tittare på min blogg den heter moalajja.frost.nu hejdå vi kanske hörs på bloggen

 • ida

  sant läxor är viktigare

 • aida

  Snälla gör en frågestund på Youtube??<<<33

 • Lovisa

  Kan du inte filma när du rider jag tycker det är väldigt roligt att titta på

 • disqus_UYgNMJpcfe

  Jag har problem med att när jag gråtit på kvällen så vaknar jag alltid med ett svullet ögonlock, det är jätte störande och ser knas ut då det inte är på båda.. Har nån/du tips om hur man kan sminka så det ser vanligt ut?

 • apan

  hejsan jag undrar hur du gör videos vid sidan av din blogg jag vill också göra så för jag har också en blogg så jag bara undrar men min blogg heter http://www.beautyflickorna.blogg.se hekdå kolla min blogg snälla och kommentera den om du vill

 • Emilia

  Hej fråga gärna något på min frågestund :) http://engstromemilia.blogg.se/

  • Jenny

   va frågestund??

 • Jenny

  love you