Full rulle här hemma!

Snart kommer en video upp, taggade!?

Igår var jag i stallet och red Boppan. Vi tränade lite lydnad kan man säga. Jag red barbacka och hade ett hackamore träns (inget bett) och skulle INTE använda tyglarna. Utan tyglar skulle jag få henne att lyssna med min röst, vikt och ben. Boppan kan redan att man styr med benen så det var inget problem att styra, vi red runt där och gjorde volter, serpentiner oså i skritt och trav och det gick jätte bra! Vi behöver träna lite mer på att stanna bara men annars funkar det jätte bra!

Jag håller på att packa lite. Jag och Ida håller på att packa ner saker ifrån min skrubb som dockor och sådant. Vi har bott här i kanske 3-4 år och när vi var mindre lekte vi massor med dockor så skrubben vad en dock värld seriöst! Så nu packar vi ner det ;)

Börjar få bra koll på läxorna så det är bra!

Imorgon fyller min bror Daniel år och han är äldst utav syskonen och han fyller 21, GRATTIS! Så idag ska vi se på en film med familjen och ha chips oså och sedan imorgon ger vi presenter.misslisibell[2]

1 241 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *