Vad hade du gjort om…? SVAR 1

Jag kanske inte svarar på exakt alla frågor!

Vad hade du gjort om polisen hade knackat på din dörr och sagt att dom var tvungna att ta Charlie och Nina? Jag hade nog skrikigt och gråtit, ärligt! Ropat på mamma och pappa..

vad hade du gjort om ett fans hade hoppat på dig? (Typ kram, haha) Jag har varit med om att fans hoppar på mig och jag tycker det är väldigt obehagligt så hade blivit lite skraj och sagt till dom.

Vad hade du gjort om Justin Bieber kom fram till dig när du var ute på stan. Om han sedan skulle sagt att han älskade att kolla på din kanal? Jag hade blivit väldigt förvånad!!

Vad hade du gjort om du hittade ett fan som hade gömt sig i din trädgård hela natten för att få träffa dig? Hade frågat om hon/han är okej för liksom tänk att sitta där ute när det är iskallt och undrat var han/hennes föräldrar är.

vad hade du gjort om … din bästa vän egentligen hatade dig? Har flera bästa vänner men om en av dom kom och sa det hade jag blivit väldigt besviken och ledsen. Hade inte varit med den personen något mer och bara gått vidare med dom äkta kompisarna!

Vad hade du gjort om du kommit till stallet och sätt någon hoppa Boppan? ifall det inte var någon vi kände hade jag blivit jätte förvånad och tveksam och sprungit dit och frågat ”vem är du!?” och varför hon/han rider våran häst och att hon/han inte får det!

Vad hade du gjort om det hade börjat brinna när du sov och du vaknade av att brandlarmet tjöt?( hela huset var i brand) Jag hade blivit LIVRÄDD och gråtit och kollat igenom fönstret om dom andra var där ute och om dom var där ute hade jag klättrat ut igenom fönstret och om dom inte var där hade jag rusat igenom branden till deras rum.

Vad hade du gjort om du vakna på morgonen och insåg att hela ditt liv var en dröm? Hade blivit väldigt väldigt ledsen…

Vad hade du gjort om du fick reda på att ni skulle få Bessie? Hoppat runt och varit jätte glad!

_DSC0205

1 504 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *