Vad hade du gjort om…? SVAR 4

Vad skulle du göra om du vaknade på månen?? På månen är man ju jätte lätt så jag hade väll ägnat mig med att hoppa runt haha

Vad skulle du göra om du råkade radera bloggen och youtube-kanalen? Jag råkade faktiskt ta bort mitt google konto en gång och youtube är ju där så kanalen försvann HAHA… Men Daniel gick in bakvägen typ och tog tillbaka allt :) Hade ropat på Daniel!

Vad hade du gjort om du skulle bli mobbad och dom vuxna inte skulle bry sig? Om de vuxna inte skulle bry sig hade dom varit korkade. Vad hade jag gjort?? Jag hade väll helt enkelt försökt klara mig igenom det själv.

om en kille kom fram och pussa dig? Chockad.

om hammie börja leva igen? Jag hade blivit så glad så att det inte går att beskriva!!!

Om någon slängde din Iphone hårt i marken så den gick sönder? Sagt till hans/hennes föräldrar så att dom betalar för en lagning.. :/

En kille som du va kär i på ett disco och fråga om du ville dansa ? Då hade jag väll dansat med honom :)

Vad hade du gjort om de var bara 3 timmar och jorden går under??  stay calm dude.

Vad hade du gjort om din blogg blev den absolut största i sverige? Det hade varit riktigt tufft! Varit stolt :)

Vad hade du gjort om någon kastade en tårta i ditt huvud? Skrattat och slickat mig runt munnen haha

vad hade du gjort om alla dina youtube videos försvann? Blivit väldigt ledsen. Lägger liksom mitt liv på youtube och där vill man att allt ska bevaras.. ;)

Detta var mina svar. Jag kunde inte svara på exakt alla frågor men jag hoppas ni iaf är nöjda med alla jag svarade på! Jag kommer säkert göra någon mer sådan här någon gång! :)

_DSC2013

618 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *