Skolan rullar

Sitter på en SO lektion, snart slutar vi!! Imorgon blir det stenung så det blir hem och göra läxor och träna till prov helt enkelt Haha. Idag fick vi reda på vad vi fick på elevens val. Det är att man får olika alternativ som typ idrott film osv och så får man önska och det man får har man under en dag. Jag fick Bild, design med jultema typ. Det är att man typ jul pysslar. Är INTE nöjd, ville ha idrott men men. Det är ju bara dör en dag så jag överlever haha!!

20131119-142007.jpg

5 kommentarer

5 kommentarer på “Skolan rullar”

 1. T-nice skriver:

  Jag hörde att du hade studiedag i måndags, vi har det imon!

  Lycka till på provet!
  Tjao!

 2. ida skriver:

  aaa va har med det men jag är med på kör alltså lucia vi tränar in för lucia vi är 40 persiner som ee med på lucia och lucia ärrrrr…….. agnes och räserv eee vasvia och det är bara 6or som får vara lucia några tjejer är tomtar nogra killlar ee stjärngos och rästen TÄNOR men jag vill fråga dig en sak har ni KÖR

 3. Patricia skriver:

  Varför tar du bilder på dig själv på SO-lektionen istället för att arbeta? .-.

 4. Jasmin skriver:

  vi har också elevens val

 5. Jonna Andersson skriver:

  det är alltid lika skönt när man närmar sig slutet av skoldagen :). idag t.ex så gick mitt utvecklingssamtal JÄTTE bra i skola idag å ja blev super glad :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *