Dagen

Var på Stenungsskolan idag och det var kul! Gick jätte bra med tyska läxan och kunde allt så nu är det SO prov och engelska läxa för imorgon att träna till Haha.

Videon kommer lite senare för att det var något konstigt med kameran och pappa är på jobbet men kommer hem snart så ni vet!_DSC0372

8 kommentarer

8 kommentarer på “Dagen”

 1. ida-maria skriver:

  vad för video? <3 <3

 2. anonym skriver:

  Följ och kommentera gärna min blogg
  http://www.modebloggjowi.blogg se

 3. anonym skriver:

  Kommentera och följ gärna mun blogg
  http://www.modebloggjowi.blogg.se

 4. Julie skriver:

  Ville bara säga en sak. Igår natt dog en i sexan på min skola som hette David. Han har varit sjuk hela hösten. Vi flaggade på halvstång (d.v.s att man har flaggan lite nedanför längst upp.) Så alla som gick förbi såg det. Jag går i 5:an men en i min klass kände honom väl, så han har inte varit i skolan idag och igår. Och hans bästa vän är helt ensam i skolan. Och hans lillasyster har också varit borta ganska länge. Vi hade en tyst minut med hela skolan och rektorn grät ganska mycket. (Det är en hon). Och på våran lilla scen fanns ett bord med en bild, ett ljus och tre små diktböcker och en bok där man fick skriva. Dessutom var det många som skrev brev som dom la där. (Hans mamma som var städerska på vår skola skulle få boken och breven.) Så under tiden som jag gått på skolan så har två barn dött. En dog för 3 år sedan. Det var en som blev knivhuggen av sin pappa. Han hette Sammy:( Det är sant! Då fanns det också en bok där man kunde skriva. Men inga skrev brev för ingen kände/visste om hans mamma. Och David dog av en hjärntumör. D; Detta är sant och ni behöver inte tro mig om ni inte vill. Ps. Ville bara få ut det!

 5. WiktoriaBelieber skriver:

  sminkvideo ?

  om ja jag är skit glad och älskar dig Lisa<3

 6. Johanna skriver:

  Var har du köpt klänningen? Så sjukt snygg!

 7. Ida skriver:

  Var har du köpt klänningen passar så sjukt bra på dig och den är så fin!

 8. Yung skriver:

  Great post, thanks.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *