Onsdagens outfit!

Tröja – choies.com
Jeans – Cubus

20131120-065651.jpg

10 kommentarer
 • T-nice

  Jättesnygg outfit!!
  Vilka vann på fotbollen?

 • ellenbrappi

  Så gullig du är!
  Ha en asweome dag!
  Vilket land är Obay från?<3

 • wiktoriabelieber

  Så snyggt <3

 • Alva & Signe

  Hej. jag är ett jätte stort fan av dig! Kan inte du göra en video när du sjunger och berätta vad du tycker om din röst? :D <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 xoxo

 • Tea Carlsson

  Jätte fint Lisa!
  Kolla gärna min blogg: teacarlson.blogg.se

 • hejho

  öööö?!!?!?

  • hejho

   snyggg

 • ida

  snygg som vanligt

 • hananhaapala

  snygga kläder

 • DuÄrBästLisa

  Hej Lisa! Jag bara säga att jag älskar din kanal och blogg. Du har gjort så att vågar va mig själv och inte behöva va något som jag inte är. Nu kan jag äntligen stå på mina egna fötter. Vill bara tacka dig så otroligt mycket. För du har gjort så jag har fått ett självförtroende och hoppas vi ses någon gång i livet, För de skulle va jätte kul.Du är så bra och du är jätte fin. Blir alltid glad när jag läser din blogg :) och tittar på din kanal. DU ÄR BÄST :D