Onsdagens outfit!

Tröja – choies.com
Jeans – Cubus

20131120-065651.jpg

10 kommentarer

10 kommentarer på “Onsdagens outfit!”

 1. T-nice skriver:

  Jättesnygg outfit!!
  Vilka vann på fotbollen?

 2. ellenbrappi skriver:

  Så gullig du är!
  Ha en asweome dag!
  Vilket land är Obay från?<3

 3. wiktoriabelieber skriver:

  Så snyggt <3

 4. Alva & Signe skriver:

  Hej. jag är ett jätte stort fan av dig! Kan inte du göra en video när du sjunger och berätta vad du tycker om din röst? :D <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 xoxo

 5. Tea Carlsson skriver:

  Jätte fint Lisa!
  Kolla gärna min blogg: teacarlson.blogg.se

 6. hejho skriver:

  öööö?!!?!?

 7. ida skriver:

  snygg som vanligt

 8. hananhaapala skriver:

  snygga kläder

 9. DuÄrBästLisa skriver:

  Hej Lisa! Jag bara säga att jag älskar din kanal och blogg. Du har gjort så att vågar va mig själv och inte behöva va något som jag inte är. Nu kan jag äntligen stå på mina egna fötter. Vill bara tacka dig så otroligt mycket. För du har gjort så jag har fått ett självförtroende och hoppas vi ses någon gång i livet, För de skulle va jätte kul.Du är så bra och du är jätte fin. Blir alltid glad när jag läser din blogg :) och tittar på din kanal. DU ÄR BÄST :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *