Onsdagens outfit!

Tröja – choies.com
Jeans – Cubus

20131120-065651.jpg

14 kommentarer

14 kommentarer på “Onsdagens outfit!”

 1. T-nice skriver:

  Jättesnygg outfit!!
  Vilka vann på fotbollen?

 2. ellenbrappi skriver:

  Så gullig du är!
  Ha en asweome dag!
  Vilket land är Obay från?<3

 3. wiktoriabelieber skriver:

  Så snyggt <3

 4. Alva & Signe skriver:

  Hej. jag är ett jätte stort fan av dig! Kan inte du göra en video när du sjunger och berätta vad du tycker om din röst? :D <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 xoxo

 5. Tea Carlsson skriver:

  Jätte fint Lisa!
  Kolla gärna min blogg: teacarlson.blogg.se

 6. hejho skriver:

  öööö?!!?!?

 7. ida skriver:

  snygg som vanligt

 8. hananhaapala skriver:

  snygga kläder

 9. DuÄrBästLisa skriver:

  Hej Lisa! Jag bara säga att jag älskar din kanal och blogg. Du har gjort så att vågar va mig själv och inte behöva va något som jag inte är. Nu kan jag äntligen stå på mina egna fötter. Vill bara tacka dig så otroligt mycket. För du har gjort så jag har fått ett självförtroende och hoppas vi ses någon gång i livet, För de skulle va jätte kul.Du är så bra och du är jätte fin. Blir alltid glad när jag läser din blogg :) och tittar på din kanal. DU ÄR BÄST :D

 10. I simply want to say I am all new to blogging and site-building and really liked your web page. Probably I’m likely to bookmark your website . You absolutely come with fabulous well written articles. Thank you for revealing your website.

 11. You lost me, friend. Get real, I imagine I get what youre saying. I am aware what you’re saying, nevertheless, you just appear to have forgotten that might be other sorts of folks from the world who view this challenge for which it happens to be and might perhaps not go along with you. You might be turning away much individuals who had been lovers of this website.

 12. Whatever the pros generally are not telling with regards to Ataşehir kurye and ways this impacts on you.

 13. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *