Instagram beroende

Hej alla instagrammare!
Visst är är det roligt med instagram va?
Att kunna lägga upp bilder och kunna se andras bilder.

Hur många följer ni, 100? 500? 1000?
Det är ju förskräckligt jobbigt att sitta och behöva kolla igenom bilderna folk lagt upp. *bläddra bläddra*

Som ni vet har jag blivit borttagen utav instagram för andra gånger på två dagar och det är för att jag är under tretton och syns väldigt mycket på instagram så då hittar dom mig och tar bort mig.

Ni vet att jag inte kommer skaffa någon mer instagram men när jag är tretton ska jag göra det igen om jag vill då! Man ska väll ändå lyda reglerna.

Man blir BEROENDE utav instagram!
– vänta, måste kolla instagram!
– Maja har lagt upp en bild, bäst att kolla!
– jag fick en kommentar, måste läsa den!
Hur måna likes fick jag?!
Man blir beroende av att kolla instagram.

Jag själv blev så att jag gick automatiskt in på instagram när jag satte mig vid iPaden och sitter och bläddrar. Är inte de sjukt?!
Man blir beroende och de är bland annat därför ja väntar tills jag blir tretton med instagram så ”beroendet” slutar o såklart att jag inte får ha instagram eftersom jag inte är rätt ålder.

Jag har ett konto där jag lägger upp bilder på mina bjd’s och det kommer jag använda.

Detta är vad jag tycker.

Man ska vänta tills man blir 13 för man får allt ta och lyda reglerna.
Man blir beroende att kolla insta o h det kan sluta illa.
Ni får tycka hur ni vill men det är vad jag tycker.

20131121-081000.jpg

34 kommentarer

34 kommentarer på “Instagram beroende”

 1. julia skriver:

  Vad synd att du blev borttagen … :( Men har du tänkt på att du kanske har blivit hackad? Svara gärna är ett stort fan

 2. T-nice skriver:

  Håller heeeelt med dig Lisa!
  Man ska vänta tills man är i den åldern som sidan säger
  att man måste vara.
  Har varken instagram eller favebook, är ganska skönt för man
  slänger inte massa tid på det.
  Tjaooo!

  1. Evelina skriver:

   HAHHA , Du får säkert inte ha Facebook , de är darför du säger då.
   AHAHHAAHHAHAHA xD ( no hate )

  2. MAMMA skriver:

   HAHAHAHAHAHAHH

  3. Star Bell skriver:

   Håller med…. det är skönt…

 3. julia skriver:

  hej synd att du har blivit bortagen från insta.. Men har du tänkt på att nån kan ha hackat dig och gjort så att du blivit borttagen på nåt vis?

 4. julia skriver:

  Skulle vara så sjukt coolt om du svara<3 är ditt fan<333

  1. Misslisibell skriver:

   Haha så gulligt :)

   1. julia skriver:

    är deett misslisibell???

    1. Misslisibell skriver:

     Haha , vem är det annars? :)

   2. julia skriver:

    jag börjar gråta om det verkligen är du…

   3. julia skriver:

    Jag älskar dig lisa du är bara bäst:)

 5. Märta skriver:

  Viiidddeeeooo!!!

 6. xandra004 skriver:

  Är tretton och är inte beroende av instagram ( kommer inte in på telefon ) xD

 7. Sigrid Alfredsson Blum skriver:

  synd att du blev borttagen! :( kan du göra en tidsbegränsad sminkning?

 8. Namn skriver:

  inget illa menat..men asså du säger bara det här för att ditt konto har försvunnit….men om det här inte hade hänt så hade du tyck instagram va jätte bra

 9. Lovisa skriver:

  Lisa , Lisa varför tror du att vi är beroende hatar att läsa inlägg som detta . Precis det du skrev va du !

 10. Nawras skriver:

  Du tycker detta om Instagram för att du blev borttagen, men om du inte blev borttagen skulle du älska Instagram och sånt. Dessutom har jag Instagram men använder aldrig det, så kalla inte dina ”fans” för Instagram beroende bara för att just ditt konto är rederat.Jag är ett stort fan till dig och läser din blogg varje dag, lär mig nytt av dig och sånt. Men ibland kan det hända lite att du kritiserar saker för att du sj inte har det, du förstår nog. Självklart inget hat till dig så ta absolut inte åt dig på ett sånt sätt.

  Till en helt annan sak:
  Kan inte du göra en panda sminkning bara för skojs-skull? Typ svart ring runt ögonen som en panda, panda läppar.

 11. Lisa skriver:

  Jag håller helt med dig, jag satt och läste igenom kommentarerna och såg att de flesta inte håller med dig, jag låter er tycka så till 100% men jag tycker att det är ganska jobbigt att alltid vara aktiv, ”åh någon kan ha lagt upp en bild måste kolla” jag hade instagram i vintras och blev beroende jag kollade hela tiden och kände ibland lite ångerst för att jag nästan kollade instagram mer än att prata med min familj, jag säger inte att alla är sådana men jag tror att de e många, det flesta i min klass har instagram och de flesta där är beroende, vissa tittar på lektionerna, rasterna, lunchen, fritiden, nästan hela tiden!
  Och här i kommentarsfältet så har en del tagit upp att ” om du inte blivit borttagen hade du älskat de” men jag tror att du kanske kom till en insikt när du blivit borttagen
  Men som sagt jag låter er andra tycka precis som ni vill men då får ni låta mig tycka såhär! Ok!?

 12. Emma skriver:

  Hur är du så himla söt? :3

 13. Vanessa skriver:

  Vad heter ditt instagram konto som dina bjd’s har? snälla svara på denna kommentar! :) Älskar dig Lisa!

  1. Misslisibell skriver:

   Mitt instragram konto på mina bjd’s heter ”lisidolls” :)

   1. MAMMA skriver:

    ditt? HAHAHAHAHH FAKEARE

 14. <3 skriver:

  Hej Lisa kan du göra en video eller ett inlägg på vart du köpte kläderna på headern snälla

 15. Aida skriver:

  Då borde du väl vänta med Facebook också, om du ska vänta tills du är 13 och för du ”följer reglerna”?

  1. Valle skriver:

   Hahahha gryyyym är du Aida!! :P

 16. Isabell skriver:

  Asså om du tycker att det är så viktigt att följa reglerna så ska du sluta med Facebook och kik med!!!!

 17. anonym skriver:

  instagram har inte tagit bort dig för att du är känd och vet hur gammal du är. Instagram ägs inte av sverige. De visste att du var under 13 för att när man skapar ett instagram konto så skriver man in sin hotmail och då får de reda på hur gammal man är och tar bort en automatiskt. men om du skriver in dina föräldrars hotmail eller hittar på ett så kan du nog använda instagram

 18. Älskar dej skriver:

  Asså du ba: ”man ska ju följa reglerna och jag tycker inte att det är rätt att ha ett konto om man är under 13” men du har facebook och andra medier som är från 13! visste ni att youtube också är från 13? och kik är tillochmed från 18. och du har ju själv ett instagramkonto för bjd´sen så du behöver ju inte trycka ner på dom som har ett konto för att dom är för unga när du själv har det?

  1. Nellie Lundblad skriver:

   Kik har ingen åldersgräns men det är ”bäst” om man är över 18! :)

 19. Älskar dej skriver:

  Och föresten så är jag inte precis beroende av instagram för att man går in och kollar på de när man har chansen, man gör ju det för att få ta del av andras vardag och läser sina kommentarer för att få veta vad folk tycker om tillexempel bilden eller deras åsikter som dom skriver i en kommentar

 20. sharzad bs skriver:

  hej lisa jag heter sharzad och bor i Stockholm. Jag gillar dig väldigt mycket och jag kolar på dig varje dag ;) Det är sällan jag ogillar något du skriver eller säger. Men det spelar väll ingen roll eftersom att alla har olika åsikter om olika saker. Detta som du just skriver håller jag fullständigt inte med dig om. Jag vill inte på något sätt förolämpa dig men du skriver :
  man blir beroende av instagram
  man ska väll ändå lyda reglerna
  varför har du youtube och fracebook då? om man ska ”lyda reglerna” om man är under 13 år? jag förstår att du verkligen brinner för det, och att vi verkligen gillar att se dig , men att skriva något som man själv gör, är det inte lite konstigt va? Jag tror iallafall att du är ganska så arg på instagram för att de tog bort många av dina konton och då vill du sprida din ilska till andra för att du är arg och med det så vill du skriva massa negativt. Detta tror jag att du inte skulle skriva om du hade instagram…. inte sant? Jag ber om ursäkt om jag kanske gjorde det dumt men detta är bara vad jag tycker!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *