Prov

Hade nyss ett prov i SO. Hoppas att det gick bra, tvekade på någon fråga men jag tror jag fick till det. Sedan blir det engelska förhör och efter skolan kommer jag gå hem med Karro och Matilda och vi ska vara hos dom. Tänkte att vi filmar en video på ipaden. Jag har iMovie och där man man filma i typ 750-1080p så det blir nog bra eller? :)
Vi fick reda på att vi ska ha brandövning idag men vi får liksom inte veta när för våran vikarie så det lär väll tjuta någon gång snart Haha. Kommer skrika till för man vet ju inte när det händer så börjar det tjuta jätte högt, inte så härligt!

20131121-085823.jpg

11 kommentarer

11 kommentarer på “Prov”

 1. Måns skriver:

  Vi har a dag

 2. Mina skriver:

  Hva betyr SO?

  1. Emma Andersson skriver:

   det är typ en blandning mellan, sammhällshunskap, historia, religion och geografi.

 3. julia skriver:

  när vi ska ha brand övning så säger rektorn i högtalaren ”Det brinner, det brinner” sådär lungt och overkligt

 4. Märta skriver:

  Vi har brandövning en gång i början av varje termin, men ingen lärare förutom typ vaktmästaren och rektorn får veta när- vilken dag och vilken tid det ska ske, de får bara veta att det ska vara någon gång i början av terminen. Så när det väl slår till så tror man ibland att det brinner på riktigt!

  1. Märta skriver:

   (Ingen lärare får veta eftersom att de inte ska kunna förbereda varesig sig själv eller eleverna)

 5. lina jensen skriver:

  en gång så lysnade min gamle klass på musik så vi fick skrika på vår lärare för hon hörde inte hahaXD!

 6. lisa jöneby skriver:

  vi hade också brandövning idag. Det är så jobbgit med övningar för man står bara där och fryser

 7. Nawras skriver:

  Längesen vi hade brandövning, vissa grät för att de inte var beredda på ljudet och började tro att det var på riktigt. Haha! ^^ Ungefär hur många timmar brukar du plugga? vill veta hur du kommer in i plugget så jag får inspiration, har massa plugg imorgon och lämna in läxor men vet ej hur jag ska komma igång med mina läxor.

  1. Joakim skriver:

   borde göra ett inlägg om de

 8. Emma Andersson skriver:

  en gång hade vi brandövning. Vi satt på en mattelektion och så började det pipa och alla bara titta på varandra och vår lärare bara: det är nog brandalarmet! ingen visste att det var fejk så alla bara rusade ut till skåpen och hämtade mobilerna!!! Där ute (utomhus då asså!) stog vi med t.shirt när det typ var 2- och blåste, bara för att vi hade brandövning den dagen skulle det så klart regna också och vattnet va typ 1000- grader.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *