Styledbybeauty.se

Hej hej!

Klickat hem några saker ifrån styledbybeauty.se med mitt presentkort där ifrån, härligt härligt! Här får ni tjuvkika lite på några utav sakerna som är påväg hem, kommer en haul när dom kommit!

Klickade hem några goodies till mig och lite christmas presents till da friendos och familjen! Älskar att ge saker, gaah. Familjen ba, nej nej, köp inget till mig! Så sitter jag här och smider planer, hehe.pizap.com10.091311376076191661385313209099

2 kommentarer

2 kommentarer på “Styledbybeauty.se”

  1. Miriam häggmark skriver:

    Hej Lisa, det är så att min kompis sa att hon hade skrivit till en tjej som utger sig att vara dig på kik. Själv var jag skeptisk eftersom jag vet att du inte ger ut ditt kik namn men jag valde att skriva hej, efter det bjöd min kompis in hon i våran grupp. Hon började skriva till oss, sen blev hon sur för jag sa att du har ett privat konto på kik och Skulle gärna vilja veta ifall det är du eftersom hon har fortsatt skriva till oss

  2. anonym skriver:

    Hej!! Titta gärna in min blogg
    http://www.modebloggjowi.blogg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *