• Star Bell

  :) Jag älskar dig Lisa!!

 • alma

  fin du är

 • Sandra

  I ♥ U 2

 • Felicia

  Hej Lisa!!!! Jag vill jätte gärna att du ska läsa upp den här kommentaren i en video! Lisa du är underbar! du är vacker och är så snäll!!! Själv har jag inte träffat dig men jag vill det så gärna! När jag var ledsen en gång så tog jag upp datorn och skrev Misslisibell och sökte.. Sen när jag läste dina inlägg och såg på dina videos så blev jag mycket gladare och du är en solstråle!! <3 Och dina vänner värkar vara hur snälla som helst! Jag skulle vara så himla glad för att vara din vän! Och jag säger bara att jag finns här för dig om du skulle vara ledsen. Jag tänker varje dag i skolan att jag längtar hem till din blogg och dina videos!!!!!!!!! Du är en hel del av mitt hjärta!! Du är värd hela världen!!!! Du är min förebild! //Felicia

 • Linnéa Warnquist Mårdetun

  Fin blogg du har! Just nu har jag en tävling i bloggen där du kan vinna ett snyggt armband. Välkommen att delta! Kram :)

  http://www.leonea.myshowroom.se

 • Jonna

  Hej Lisa kan du göra en sanning eller konka video,morgon/kvälls rutin.Allt ditt smink

 • ida

  du är bara bäst

 • Viveka Andersson

  Kan du göra en video typ ”Lisa testar saker i skafferiet” eller nåt sådant, skulle va kul
  http://vivve.blogg.se/

 • T-nice

  Love you to Lisa!

 • sofie

  lisa jag är ett jttestort fan till dig jag önskade att jag fick träffa dig på riktigt skriv gärna ett svar på min blogg!!!!!

 • sofie
 • Carro

  Skulle du inte kalla dina fans för något???? Du skrev ju det i ett inlägg för ganska länge sedan, så att vi skulle få komma med förslag???

 • xandra004

  Du svarar typ aldrig på dina fans kommentarer iaf inte mina :/

  • sofia aden

   Det är för att det är inte bara du som är den ende lisibell det finns MÅNGA andra och Lisa kan inte skriva en kommentar till ALLA hennes fans det är inget illa jag menar

   • xandra004

    Ja men hon svarar aldrig på någon annans kommentarer heller. Min vän har en sida där hon har ”fans” hon svarar mycket oftare än Lisa och lisa är mycket kändare än hon :/

 • ida

  snälla svara på min fråga du varför är du värden snyggaste?