16 kommentarer på “♡Love all of my fans♡”

 1. Star Bell skriver:

  :) Jag älskar dig Lisa!!

 2. alma skriver:

  fin du är

 3. Sandra skriver:

  I ♥ U 2

 4. Felicia skriver:

  Hej Lisa!!!! Jag vill jätte gärna att du ska läsa upp den här kommentaren i en video! Lisa du är underbar! du är vacker och är så snäll!!! Själv har jag inte träffat dig men jag vill det så gärna! När jag var ledsen en gång så tog jag upp datorn och skrev Misslisibell och sökte.. Sen när jag läste dina inlägg och såg på dina videos så blev jag mycket gladare och du är en solstråle!! <3 Och dina vänner värkar vara hur snälla som helst! Jag skulle vara så himla glad för att vara din vän! Och jag säger bara att jag finns här för dig om du skulle vara ledsen. Jag tänker varje dag i skolan att jag längtar hem till din blogg och dina videos!!!!!!!!! Du är en hel del av mitt hjärta!! Du är värd hela världen!!!! Du är min förebild! //Felicia

 5. Linnéa Warnquist Mårdetun skriver:

  Fin blogg du har! Just nu har jag en tävling i bloggen där du kan vinna ett snyggt armband. Välkommen att delta! Kram :)

  http://www.leonea.myshowroom.se

 6. Jonna skriver:

  Hej Lisa kan du göra en sanning eller konka video,morgon/kvälls rutin.Allt ditt smink

 7. ida skriver:

  du är bara bäst

 8. Viveka Andersson skriver:

  Kan du göra en video typ ”Lisa testar saker i skafferiet” eller nåt sådant, skulle va kul
  http://vivve.blogg.se/

 9. T-nice skriver:

  Love you to Lisa!

 10. sofie skriver:

  lisa jag är ett jttestort fan till dig jag önskade att jag fick träffa dig på riktigt skriv gärna ett svar på min blogg!!!!!

 11. Carro skriver:

  Skulle du inte kalla dina fans för något???? Du skrev ju det i ett inlägg för ganska länge sedan, så att vi skulle få komma med förslag???

 12. xandra004 skriver:

  Du svarar typ aldrig på dina fans kommentarer iaf inte mina :/

  1. sofia aden skriver:

   Det är för att det är inte bara du som är den ende lisibell det finns MÅNGA andra och Lisa kan inte skriva en kommentar till ALLA hennes fans det är inget illa jag menar

   1. xandra004 skriver:

    Ja men hon svarar aldrig på någon annans kommentarer heller. Min vän har en sida där hon har ”fans” hon svarar mycket oftare än Lisa och lisa är mycket kändare än hon :/

 13. ida skriver:

  snälla svara på min fråga du varför är du värden snyggaste?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *