Sönderslagna saker (allmänt oförsiktig)

Hej,
Vet ni var jag stör mig på eller vad jag tycker är skit idiotiskt? Det är när folk är oförsiktiga med sina saker. Som när man får en iPad utav skolan för att jobba bättre eller vad man nu säger och så kastar man runt den som in i väggen och är jätte oförsiktig.
Det handlar inte bara om iPads utan jag pratar liksom allmänt. När man kanske får en ny mobil, kanske en iPhone så har den gott sönder efter två dagar, det är ju inte okej?
Ibland kan det vara så att det inte var meningen men ni fattar. Alla vi alla har någon som vi känner som är väldigt oförsiktig, iaf jag.. Men liksom att man haft 5 iPhones på ett år och alla har man gjort sönder.
Det tycker jag är väldigt oschysst mot den som köpte mobilen. Man kanske köpte den själv men man måste ändå betala lagning eller för en ny.
Det var flera som gick i min skola men som börjat sjuan som kastade runt sina iPads och kastade in dom i väggen. Dom sa ”det är ändå inte vi som kommer betala lagningen, så vem bryr sig?”
Om dom gillar fotboll väldigt mycket och spelar det på rasten och någons iPad gått sönder så betalar ju skolan det men då ryker det pengar och då kanske man inte kan köpa en ny fotboll till klassen eller skolmaterial.
Jag tycker att man ska vara rädd om det man har.

Jag pratade lite om appel nu men jah menar ju att många är oförsiktiga och jag har varit med om just med detta med iphones och ipads.

20131125-161849.jpg

1 521 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *