Full rulle här hemma!

Asså man får inte mycket tid över här hemma, fullt upp!

och mycket mer! Men där är iaf bra att man inte sitter och inte gör någonting liksom.

Är väldigt spänd för jul! Vi kommer inte riktigt fira en riktig jul eftersom det är mycket med flytten så vi kommer inte pynta eller sätta upp gran. Men det vi kommer göra för att få en liten jul feeling iaf är att vi kommer inte äta pepparkakor, julgodis och massa sådant innan jul för då blir det roligare att man får juligt på jul! Jag kommer ge och få presenter utav några kompisar så dom kommer jag spara till jul för man har typ gjort så innan att man öppnar dom tillsammans i skolan.

Är galet spänd på 1 advent! Då lottas ju såklart 2 vinnare ut men inte bara det, Mats min bror fyller år och Hanna kommer komma hit då. Hon fyller bara några dagar efter så henne kommer vi också fira. Jag kommer ge henne en julklapp fast den ska hon bara få öppna på julafton :)

Här om dagen hade mamma suttit in adventsstakar i våra fönster och jag blev ju glad och tände den på en gång. Och när pappa såg att det lös i mitt rum och såg att det var den som lös så sa han ”nej men Lisa då, det är ju inte 1 advent än, släck den nu” Haha så jag gick ju och släckte den så nu står den och inte är tänd, längtar tills  jag får tända den för vill ju ha lite julstämning!

Jag har fixat en ny header som kommer upp 1 Advent, är skit taggad och den blev grym tack vare Daniel min bror! Ni kommer älska den, woow asså! Och vi kör två julbilder på det ;)_DSC0011 _DSC0060

1 557 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *