Full rulle här hemma!

Asså man får inte mycket tid över här hemma, fullt upp!

och mycket mer! Men där är iaf bra att man inte sitter och inte gör någonting liksom.

Är väldigt spänd för jul! Vi kommer inte riktigt fira en riktig jul eftersom det är mycket med flytten så vi kommer inte pynta eller sätta upp gran. Men det vi kommer göra för att få en liten jul feeling iaf är att vi kommer inte äta pepparkakor, julgodis och massa sådant innan jul för då blir det roligare att man får juligt på jul! Jag kommer ge och få presenter utav några kompisar så dom kommer jag spara till jul för man har typ gjort så innan att man öppnar dom tillsammans i skolan.

Är galet spänd på 1 advent! Då lottas ju såklart 2 vinnare ut men inte bara det, Mats min bror fyller år och Hanna kommer komma hit då. Hon fyller bara några dagar efter så henne kommer vi också fira. Jag kommer ge henne en julklapp fast den ska hon bara få öppna på julafton :)

Här om dagen hade mamma suttit in adventsstakar i våra fönster och jag blev ju glad och tände den på en gång. Och när pappa såg att det lös i mitt rum och såg att det var den som lös så sa han ”nej men Lisa då, det är ju inte 1 advent än, släck den nu” Haha så jag gick ju och släckte den så nu står den och inte är tänd, längtar tills  jag får tända den för vill ju ha lite julstämning!

Jag har fixat en ny header som kommer upp 1 Advent, är skit taggad och den blev grym tack vare Daniel min bror! Ni kommer älska den, woow asså! Och vi kör två julbilder på det ;)_DSC0011 _DSC0060

25 kommentarer

25 kommentarer på “Full rulle här hemma!”

 1. Julia skriver:

  Önskar jag var din vän ;) du verkar såååå snäll! Båda gillar hästar också ;) lika gamla o allt! Åhhh men behöver man kommentera videon för att vara med eller kan man bara mejla? För jag har ingen yt kanal så jau.. Svara gärna i ett inlägg så jag ser haha. Kramiiis <3

  1. Miss Lisibell skriver:

   Hej Julia!
   Tack så jätte mycket! :)
   Man ska egentligen kommentera videon för att vara med med gör så att i ditt mail, där kan du ist skriva vad som du tycker är bäst med julen.

   //Lisa

   1. :) skriver:

    Så man kan skriva i sin mail om man inte har en youtubekanal? :)

   2. Julia skriver:

    Tack bästa Lisa! <3

   3. Elina Wallroth skriver:

    Hej Lisa hur ska man föra snälla svara jag vill så hjärna va med snälla förklara puss Emma

 2. Emzi skriver:

  Gud så fin du är! kramz

 3. Hanna Winbo skriver:

  Var ska du flytta till? Kommer du inte vara kvar i ödsmål!!

 4. Viveka Andersson skriver:

  Du kommer säkert använda nedersta bilden till headern? :)
  http://vivve.blogg.se/

 5. Jolin Berg skriver:

  Superfina bilder på dig Lisa! :)

 6. hilda skriver:

  längtar tills nya header

 7. Alma skriver:

  Hej!
  Jag kan inte komentera på youtube för det är något fel så jag hoppas det är okej att kommentera här?
  Här är vad jag tycker är bäst med julen!
  Jag älskar julen för att det är en så härlig gemenskap och så mycket glädje!
  Men jag gillar också att ge min familj julklappar, och julgodiset är inte heller så dumt!
  Men om det inte är okej att kommentera här så kan du väll skriva det? I så fall får jag lösa det på något annat sätt.
  KRAMIZZ!

 8. Agnes skriver:

  Lisa du är bäst, jag älskar dig. Du är min stora förebild.
  Du är snygg, söt, vacker, och du är helt klart bara bäst
  Kramiz

 9. Agnes skriver:

  Jag har skickat ett mail<3<3<3<3

 10. ida ingbrant skriver:

  kan du vara snäll och visa en video på hela din familj och bäretta lite mer om dom
  hoppas att du gör detta /kram

 11. safana skriver:

  Hej! ska man skriva bara sin meil och sen e man med i advent-tävlingen. eller?

 12. Sandra skriver:

  Kan inte du göra en hair tutorial på denna frisyr? Så sjukt fin!? <3

 13. Emma Andersson Vikman skriver:

  Asså ska man skriva här på bloggen eller youtube? Och ska man skriva sin hemadress eller vad? jag e lite trög, ganska trött… ;)

 14. Julia Berntsson skriver:

  Ska du flytta?? Vart ska du flytta då??

 15. Nataliejevic skriver:

  Hej! Skulle jag kunna vara med i tävlingen? Jag håller på att fixa ett konto men det funkar inte och jag vill jätte gärna vara med♥ snälla :)♥

 16. Lisas fan skriver:

  Hej Lisa jag har en fråga kan jag skriva att jag är med här för jg kan inte skriva på youtub och jg håller på att göra en mail och då kan jag skicka till dig jag har värkligen aldrig vunnit hoppas jag får en julklapp av dig för då skulle alla i min klass veta att du är en sjuk fin snäll tjej de tycker att du är en bortskämd och en fjortis men jag bryr mig inte för du är bäst och inte en fjortis eller borskämt. ❤️❤️❤️❤️❤️ I love you
  PS:kommer du säga i en video när vinnaren vinner för då kan jag skriva min adress hoppas jag vinner. Puss

 17. julia skriver:

  hej lisa jag vill så gärna vara me i tävlingen så mycket

 18. julia skriver:

  hej du är bäst lisa

 19. julia skriver:

  jag har fyra systrar

 20. julia skriver:

  här är en av dom hon hetter wilda

 21. julia skriver:

  här rider jag :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *