Nyårs klänningar!

Kollade runt lite på bland annat missme.se och madlady.se och hittade skit snygga nyårs klänningar och en topp! Jag tyckte dom var skit snygga och allt glitter asså, wow! pizap.com10.328564858064055441385569050594Klänning 1 HÄR // Klänning 2 HÄR // Topp  HÄR

PS: sanning eller konka videon ska jag redigera nu!

17 kommentarer

17 kommentarer på “Nyårs klänningar!”

 1. Emma:) skriver:

  Först!:D<3

 2. jojjo berg skriver:

  Snygga

 3. Jag Lilian här. skriver:

  Undrar en sak… Skulle vilja vara med i den där advents-tävlingen, men vet typ inte hur man skickar till addressen, är det via e-mejl…. hehheehh.. e lite dålig på sånthär.. :PP

  1. Miss Lisibell skriver:

   Ja, det är en mail adress :)

   1. Jag Lilian här. skriver:

    Okey. ;D

 4. Brunettenbellan skriver:

  vilket ”tema” andvänder du till din blogg?

 5. Brunettenbellan skriver:

  i så fall.. måste man betala för dem??
  har ”precis” börjat och vet inte så mkt…
  hur gjör man så man kan ha den där bilden på dig är det när du ligger i höög av löv
  vart kan man ladda upp bilden
  andvänder samma ”sak” som dig!!

 6. Alice skriver:

  Aa allt var jätte snyggt, du skulle passa i allt de :)

 7. Danni Märy skriver:

  Hej Lisa !
  Jag är med i din advent tävling.Det var något fel med min youtube kanal så jag kunde inte skriva ” skickat”på kommentarerna.
  Jag har skickat min adress till ” advent@misslisibell.se” så jag hoppas jag är med ändå! Kramar till dig från 11-åriga Daniela ❤

 8. Lisas fan skriver:

  Hej Lisa har en fråga jag kan inte skicka till din mail kan jag då skriva här att jag är med men det som är ploblemet är att kommer du säga vinnaren i en video för då kan jag se om jag vinner eller inte för då kan jag så länge göra en ny mail för att skicka till dig så tacksam för svar och då kan jag skicka till dig min adress om jag har vunnit någon gång älskar dig skulle Järna vilja ha en julklapp av dig för de i min klass tycker att du är bortskämd och en fjortis men jg säger alltid att du är en fin ängel och gör min dag jätte bra jag är 9 år och älskar dig puss och kram hoppas du ser detta ❤️❤️

 9. T-nice skriver:

  när kmr sanning eller konka videon??

 10. Delia skriver:

  hej lisa kan du ha det här konsekvensen i din sanning eller konsenkvens ring en kille i dig klass och sej att du gillar han heller ät en halv citron utan att göra ett min

 11. Delia skriver:

  kan su skika ditt numer till mig snälla det skulle betyda mkt

 12. Delia skriver:

  jag skulle vilja va med i din atvent tävling

 13. Tindra skriver:

  De var ju jätte fina. Tyckte den sisa var finast.

  tindrahorgerud.se

 14. Saskia von Sydow skriver:

  Jag undra ifall du kunde göra en video där du visar hur du gör din videor steg för steg och hur du redigerar och lägger upp dem!! Vill veta för jag vill också börja blogga och enda redigeringsprogrammet jag har är iMovie!! men jag har likadan kamera som du har så det kanske går bättre!! Snälla!!!!

 15. ✿Blueberry Hearts✿ skriver:

  matlagningtokig.blogg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *