8 kommentarer på “Ritar och pepparkakor♡”

 1. Ida skriver:

  Vad fint du ritar Lisa!

 2. Ett stort fan vid namn frida skriver:

  Hej jag är en tjej som heter Frida och är 12 år! Jag har varit ett fan ända sedan du började med youtube och blogg! Lisa jag verkligen älskar dig! Förr var jag en beliber men nu är jag en Lisibeller! Jag bytte ut Justin Bieber mot dig! Du är så himla bra så kan du SNÄLLA läsa upp detta medelande i en video + säga Hej Frida Jag skulle bli sååååå glad då!
  Det skulle bli som en extra julklapp för mig! \Frida

 3. Fredde skriver:

  åååh vad fin blogg!

  Keept it up! :D

 4. Amanda skriver:

  Vad fint :)

 5. MAMMA skriver:

  Mysigt med pepparkakor på golvet…..

 6. read review skriver:

  I just want to mention I am all new to blogging and site-building and certainly savored you’re blog site. Very likely I’m planning to bookmark your website . You definitely come with remarkable articles. Thanks a bunch for sharing with us your web site.

 7. Nikia skriver:

  Great post, thanks.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *