• Alice

  Åhh vad fina:)
  Alisis.blogg.se

 • Angelika Carlsson

  Jätte fint! Ni kanske ska kolla in min blogg! Heter http://www.angelikasliv.blogg.se
  Just nu håller jag på att skriva om mina djur och mitt gamla djur kolla gärna in den. När jag får många som är inne på den och skriver så kommer jag ha en tävling! Kolla gärna in den skulle vara jätte roligt

 • Emma:)

  Vad fint!:) Men är inte det bara mallar du har fyllt i?:O

 • Märta

  Jättefint! Har du ritat allt själv eller är det mallar du fyllt i? Supersnyggt iaf!

  • Sara Svensson

   Mallar tror jag. Ser väldigt kopierat ut och har sett samma motiv (exakt) tidigare. Lisa är nog inte såå duktig trots att hon är duktig

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   Jag har gjort dom själv, satt länge med dom!

   • Märta

    Ok, du är jätteduktig!

   • alexandra

    nej , jag har du hittat mallen , när jag skulle rita julkort

    • giza

     nej det är inte en likadan :) Hon är jätte duktig!!

    • Guest

     Nej, jag tror hon har ritat dem själv

    • Felicia

     det kan inte du veta de vet bara Lisa som vet
     Ps Älskar dig Lisa

 • nina

  Hej missbell jag älskar dig du är vädens bästa jag kollar på dina vidios varge dag dom är sjujkt bra

 • Agnes

  Jättebra! Vad duktig du är!:)

 • Emmy

  Vad fint! Du är väldigt duktig.

 • Jenny

  Du är väldigt duktig Lisa. Jag är själv väldigt intresserad av att måla och rita o så. men det kanske du inte bryr dig om. Men det blev verkligen jättesnyggt kram kram PS: jag älskar dig Lisa (Misslisibell)

 • ida

  snyggt du är väldigt duktig

 • wilma

  DU ÄR BÄST GÖR EN VIDEO SNÄLLA
  JAG TYCKER SÅSÅSÅSÅ MYCKET OM DOM

 • wilma

  NÄR DU SMINKAR,I PHONE SKAL, ELLER NOTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Emma

  Lisa, du har all rätt att vara nöjd om det är du som ritat hela. Men har du bara fyllt i så kan du vara nöjd över att du i alla fall är bra på att fylla i utan att det kommer utanför linjer.

 • Linnea Sjödin
 • bea

  det ska du va

 • Danni Märy

  Hej Lisa! Jag är ett stort fan av dig och tycker du är grym❤ jag har skickat ett mail till dig angående din ” advent tävling” min youtube kanal har typ hackat upp sig eller nåt:-/ så jag kan inte kommentera:-/ jag har skickat min adress till advent@misslisibell.se så jag hoppas att jag är med på din tävling ändå….:) så då tänkte jag kommentera här istället för på din youtube:
  Skickat, det bästa med julen är att vakna upp på morgonen och tänka” ja nu är det jul” och så självklart att få vara med familjen <3 julen är liksom bäst❤
  Jag hoppas verkligen jag får vara med på din grymma tävling, jag blev skit ledsen när min youtube inte funka men snälla får jag vara med på tävlingen!!! Så jag har liksom gjort allt förutom att skriva " skickat " i kommentarerna

 • Danni Märy

  Tacksam för svar

 • Sara Svensson

  Kan inte du rita mer? Skulle vara grymt kul med mer! Och dela med dig av tiips! SNÄLLA! Du kommer säkert säga att du är dålig men det är du inte du är jätteduktig.
  Varför tog ni bort min kommentar?? (Förra)

 • betti

  hej lisa jag hetter elisa jag kallas för det men jag hetter not annat på riktig men ja jag har en blogg som hetter betti.devote.se och skulle järna villja att du skulle kolla in där och kommentera vad jag skulle villja fixa till me på min blogg så jag hoppas att du gillar den effter som att jag fich ideen att jöra den effter som att jag kolladet på dig hela tiden så jag är exackt som dig gillar att sminka och att jöra massor av sacker jag stavar lite fel effter somm att jag är fortfarandet 11 år och har bort i spaien i 2 årtach hoppas du ser detta medelandet hej dåååå

 • Clara

  fina<3 du är ju jätte duktig:) om du svarade skulle jag bli jätte glad

 • Tilda Svensson

  Så himla finna

 • Aleyna Baysal

  Va fint du ritar jag tycker du är ett stort förebild för alla <3

 • alexandra
  • Frida

   Men på den mallen finns det saker som är annorlunda än på Lisas bild, t. ex. har Lisa inte någon ”ring” runt granens stam, och annat. Bara för att hon någon gång härmat eller något sånt, så betyder det inte att hon alltid gör det :) Ha en bra dag! <3 :)

 • Klara

  gud så fint du målar!

 • Ek

  Jag tycker du ritade fint ^^ Jag hittade också malarna men du härmade såklart inte!
  Du kanske bara råkade rita likadant! :) Nej, jag vet någon kanske har härmat dig<3!

 • Ek

  Jag tycker du ritade fint ^^ Jag hittade också malarna men du härmade såklart inte!
  Du kanske bara råkade rita likadant! :) Nej, jag vet någon kanske har härmat dig<3!

 • ✿Blueberry Hearts✿

  matlagningtokig.blogg.se

 • ✿Blueberry Hearts✿
 • Astrid

  om du är ett fan av Misslisibell så litar man vell på henne?! Hon skulle aldrig lägga ut en bild på mallar för att dom är fina! Hon HAR ritat dom själv! Du ritar underbart fint Lisa och jag vet att det är du som har ritat!

 • Linnea

  Gud vad snyggt du ritar

 • nellie

  Jättefint Lisa bry dig inte om vad de säger du är jättebra på att rita Ps. Älskar din nya design till bloggen<3<3<3<3

 • SANNA

  HEJ LISA DU RITAR JÄTTE FINT JAG TYCKET ATT BILDERNA JÄTTE SNYGGA :)

 • maja

  JÄTTEFINT LISA!!!<3