45 kommentarer på “Väldigt nöjd!”

 1. Alice skriver:

  Åhh vad fina:)
  Alisis.blogg.se

 2. Angelika Carlsson skriver:

  Jätte fint! Ni kanske ska kolla in min blogg! Heter http://www.angelikasliv.blogg.se
  Just nu håller jag på att skriva om mina djur och mitt gamla djur kolla gärna in den. När jag får många som är inne på den och skriver så kommer jag ha en tävling! Kolla gärna in den skulle vara jätte roligt

 3. Emma:) skriver:

  Vad fint!:) Men är inte det bara mallar du har fyllt i?:O

 4. Märta skriver:

  Jättefint! Har du ritat allt själv eller är det mallar du fyllt i? Supersnyggt iaf!

  1. Sara Svensson skriver:

   Mallar tror jag. Ser väldigt kopierat ut och har sett samma motiv (exakt) tidigare. Lisa är nog inte såå duktig trots att hon är duktig

  2. Miss Lisibell skriver:

   Jag har gjort dom själv, satt länge med dom!

   1. Märta skriver:

    Ok, du är jätteduktig!

   2. alexandra skriver:

    nej , jag har du hittat mallen , när jag skulle rita julkort

    1. giza skriver:

     nej det är inte en likadan :) Hon är jätte duktig!!

    2. Guest skriver:

     Nej, jag tror hon har ritat dem själv

    3. Felicia skriver:

     det kan inte du veta de vet bara Lisa som vet
     Ps Älskar dig Lisa

 5. nina skriver:

  Hej missbell jag älskar dig du är vädens bästa jag kollar på dina vidios varge dag dom är sjujkt bra

 6. Agnes skriver:

  Jättebra! Vad duktig du är!:)

 7. Emmy skriver:

  Vad fint! Du är väldigt duktig.

 8. Jenny skriver:

  Du är väldigt duktig Lisa. Jag är själv väldigt intresserad av att måla och rita o så. men det kanske du inte bryr dig om. Men det blev verkligen jättesnyggt kram kram PS: jag älskar dig Lisa (Misslisibell)

 9. ida skriver:

  snyggt du är väldigt duktig

 10. wilma skriver:

  DU ÄR BÄST GÖR EN VIDEO SNÄLLA
  JAG TYCKER SÅSÅSÅSÅ MYCKET OM DOM

 11. wilma skriver:

  NÄR DU SMINKAR,I PHONE SKAL, ELLER NOTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 12. Emma skriver:

  Lisa, du har all rätt att vara nöjd om det är du som ritat hela. Men har du bara fyllt i så kan du vara nöjd över att du i alla fall är bra på att fylla i utan att det kommer utanför linjer.

 13. bea skriver:

  det ska du va

 14. Danni Märy skriver:

  Hej Lisa! Jag är ett stort fan av dig och tycker du är grym❤ jag har skickat ett mail till dig angående din ” advent tävling” min youtube kanal har typ hackat upp sig eller nåt:-/ så jag kan inte kommentera:-/ jag har skickat min adress till advent@misslisibell.se så jag hoppas att jag är med på din tävling ändå….:) så då tänkte jag kommentera här istället för på din youtube:
  Skickat, det bästa med julen är att vakna upp på morgonen och tänka” ja nu är det jul” och så självklart att få vara med familjen <3 julen är liksom bäst❤
  Jag hoppas verkligen jag får vara med på din grymma tävling, jag blev skit ledsen när min youtube inte funka men snälla får jag vara med på tävlingen!!! Så jag har liksom gjort allt förutom att skriva " skickat " i kommentarerna

 15. Danni Märy skriver:

  Tacksam för svar

 16. Sara Svensson skriver:

  Kan inte du rita mer? Skulle vara grymt kul med mer! Och dela med dig av tiips! SNÄLLA! Du kommer säkert säga att du är dålig men det är du inte du är jätteduktig.
  Varför tog ni bort min kommentar?? (Förra)

 17. betti skriver:

  hej lisa jag hetter elisa jag kallas för det men jag hetter not annat på riktig men ja jag har en blogg som hetter betti.devote.se och skulle järna villja att du skulle kolla in där och kommentera vad jag skulle villja fixa till me på min blogg så jag hoppas att du gillar den effter som att jag fich ideen att jöra den effter som att jag kolladet på dig hela tiden så jag är exackt som dig gillar att sminka och att jöra massor av sacker jag stavar lite fel effter somm att jag är fortfarandet 11 år och har bort i spaien i 2 årtach hoppas du ser detta medelandet hej dåååå

 18. Clara skriver:

  fina<3 du är ju jätte duktig:) om du svarade skulle jag bli jätte glad

 19. Tilda Svensson skriver:

  Så himla finna

 20. Aleyna Baysal skriver:

  Va fint du ritar jag tycker du är ett stort förebild för alla <3

  1. Frida skriver:

   Men på den mallen finns det saker som är annorlunda än på Lisas bild, t. ex. har Lisa inte någon ”ring” runt granens stam, och annat. Bara för att hon någon gång härmat eller något sånt, så betyder det inte att hon alltid gör det :) Ha en bra dag! <3 :)

 21. Klara skriver:

  gud så fint du målar!

 22. Ek skriver:

  Jag tycker du ritade fint ^^ Jag hittade också malarna men du härmade såklart inte!
  Du kanske bara råkade rita likadant! :) Nej, jag vet någon kanske har härmat dig<3!

 23. Ek skriver:

  Jag tycker du ritade fint ^^ Jag hittade också malarna men du härmade såklart inte!
  Du kanske bara råkade rita likadant! :) Nej, jag vet någon kanske har härmat dig<3!

 24. ✿Blueberry Hearts✿ skriver:

  matlagningtokig.blogg.se

 25. Astrid skriver:

  om du är ett fan av Misslisibell så litar man vell på henne?! Hon skulle aldrig lägga ut en bild på mallar för att dom är fina! Hon HAR ritat dom själv! Du ritar underbart fint Lisa och jag vet att det är du som har ritat!

 26. Linnea skriver:

  Gud vad snyggt du ritar

 27. nellie skriver:

  Jättefint Lisa bry dig inte om vad de säger du är jättebra på att rita Ps. Älskar din nya design till bloggen<3<3<3<3

 28. SANNA skriver:

  HEJ LISA DU RITAR JÄTTE FINT JAG TYCKET ATT BILDERNA JÄTTE SNYGGA :)

 29. maja skriver:

  JÄTTEFINT LISA!!!<3

 30. I cherished as much as you’ll obtain performed right here. The comic strip is attractive, your authored material stylish. however, you command get got an nervousness over that you wish be handing over the following. in poor health indisputably come more beforehand once more as exactly the same nearly very ceaselessly inside case you shield this hike.

 31. check here skriver:

  I just want to say I’m new to blogs and seriously loved you’re web-site. Almost certainly I’m going to bookmark your blog post . You certainly come with perfect well written articles. Regards for revealing your blog site.

 32. Spot up with this write-up, I honestly feel this website needs additional consideration. I’ll apt to be again to learn to read considerably more, many thanks for that information.

 33. i would love to see a massive price drop on internet phones coz i like to buy lots of em.,

 34. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *