Boppan

Godmorgon Lördag!
Jag och Ida drar snart till Boppan. Ska filma en video där, en video på alla trick hon kan och det är runt 11 st! Ida har lärt henne cirka fem trick och de andra tricken lärde hennes förra ägare henne. Boppan är en galet lätt lärd häst, tar en dag att lära ett trick typ! Hon vill gärna lära sig saker.

Annars idag kommer vår syrra Hanna på besök för Mats fyller år i morgon och hon några dagar efter så vi ska fira dom, hon kommer också sova över till imorgon och ikväll ska vi se film. Mysigt!
Här ser ni ett trick hon kan, le! (Ida har lärt henne det)

20131130-094138.jpg

18 kommentarer

18 kommentarer på “Boppan”

 1. lina skriver:

  Hahaha så söt boppan är ❤️❤️

 2. Viveka Andersson skriver:

  hihi så rolig!
  http://vivve.blogg.se/

 3. Märta skriver:

  Fyller också år imorgon haha..

  1. myayay skriver:

   Grattis grattis :)

  2. myayay skriver:

   Grattis grattis :)

 4. Matilda skriver:

  Jag ska skicka ett brev hem till dig nästa fredag, längtar. jag har ritat en teckning och jag hoppas att du tycke om den, när den då kommer!

 5. Izabella Cyprowska skriver:

  När kommer din nya design upp på bloggen? Vill så gärna se den!

 6. SWAG skriver:

  Kan du göra en till video idag lisa snälla de är tråkigt och de är inget att göra på lördag snälla en till video

 7. Amanda Lönneborg skriver:

  kan du inte skriva vad dina syskon heter och hur gamla det är?

 8. moa skriver:

  söt vad heter du på kik

  1. melida skriver:

   ja vad heter hon på kik

 9. melida skriver:

  boppan är söt och lite konstig

 10. maja skriver:

  söt!!!!!!!både du och boppan

 11. I simply want to tell you that I’m new to blogging and definitely enjoyed your blog site. Likely I’m likely to bookmark your website . You absolutely have exceptional posts. With thanks for revealing your webpage.

 12. *When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks!

 13. I like the helpful info you provide in your articles. I’ll bookmark your blog and check again here frequently. I am quite sure I’ll learn a lot of new stuff right here! Best of luck for the next!

 14. ExpressKurye skriver:

  What consultants are generally not discussing on the subject of Ataşehir kurye along with the way it is affecting you.

 15. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *