1 Advent!

Nu är det första advent/1 december och det är 23 dagar kvar till julafton!

Idag fyller min bror Mats år och han fyller 19 år, grattis! På onsdag fyller syrran Hanna år och hon fyller 20 så igår såg vi en film, typ en kinesisk film. Den var väldigt udda men rolig haha.. Mats har ju varit i Kina två gånger och han läser kinesiska på en skola i gbg och efter sommaren ska han studera i Kina i ett år så idag ska vi äta Kina mat som han gör själv, väldigt spännande!

Vi har sätt första avsnittet av årets julkalender. Ärligt så tycker jag inte att det är super bra men ska kolla på den ändå. Vi har redan utsätt hur allt kommer gå till så vi vet vad som kommer hända haha.

Någon gång i eftermiddag kommer jag utse två vinnare för 1 advent tävlingen, ni kan fortfarande vara med och tävla om att vinna något varje advent där två vinnare utses varje advent! klicka HÄR

Sedan idag kommer det upp en ny design på bloggen!

678746dacacd0437397a549e294086ad

22 kommentarer

22 kommentarer på “1 Advent!”

 1. Star Bell skriver:

  Jag har inte sett 1;a avsnittet så vi ska göra det ikväll. Men hoppas ni har det bra och ha en bra 1:a advent också! Du är bäst Lisa Kram!

 2. Molly skriver:

  Hej, Lisa. Jag ska skicka ett brev till dig och jag fyller faktiskt år imorgon är imorgon rätt tidpunkt att ge dig brevet?

  1. Star Bell skriver:

   Grattis i förskott!

 3. Rebecca Nilsson skriver:

  Hej ha en bra dag

 4. Viveka Andersson skriver:

  Det är så mysigt med 1:a advent!
  http://vivve.blogg.se/

 5. Lovisa skriver:

  Ha en trevlig första Advent ! Skulle du kunna göra en video att du har skickat iväg dina Elf – saker ? Du är bäst ♥ :) Puss & kram

 6. Johanna skriver:

  Hej:) Haha:D Min syrra fyller också år idag.

 7. fanny skriver:

  hej om du inte vet vad du ska göra för video gör en video när du visar olika jul looker. skulle vara sjukt kul! <3

 8. Mariam skriver:

  Hej, jag skicka min adress till dig på hotmail och på google saken för att jag inte visste vilken hemsida man skulle skicka den till. Hoppas att du har fått min adress. Kram :)

 9. Adinaa Gafurova skriver:

  haha!! jag fyller oxå år idag!! :D fyllde 13 år heter odina (adina) och är ett fan!! happy birtday till din bror och till mej!!! xD xD

 10. ida skriver:

  Dem där advent tävlingen vill jag va med på jag har ingen youtube så jag sägger HÄR bästa lisa

 11. rochelle skriver:

  Kärra lisa jag heter rochelle och jag vill också vara med jag har ingen youtobe så jag säger också det här

 12. Tuva Nordin skriver:

  Tävlingen
  Franshöjden 68096 Lesjöfors
  Tuva Nordin

 13. ida skriver:

  jag vill va med i tävlingen namn Evin admis bor i Borlänge klöverstien 2B vån 3

 14. felicia5624 skriver:

  Tävligen
  Namn Gloria nelson
  skrädda stavas väg 22b 31136 falkenberg

 15. Maria skriver:

  hej:lisa jag måste skicka min adres till dig på youtube för att jag vet inte hur jag gör annars.

 16. aeyohtoo skriver:

  Luleå Mjölkuddsvägen 119 Jag är en tjej som heter aeyohtoo jag har facebook också :)

 17. Tilda karlssonnilsson skriver:

  jag heter Tilda karlssonnilsson. adress Lasaretts vägen40. Emiladres är tildakarlssonnilsson@hotmail.se

 18. Tilda karlssonnilsson skriver:

  mora

 19. I just want to mention I am new to weblog and really savored you’re web page. Very likely I’m planning to bookmark your site . You surely have exceptional writings. Bless you for sharing your blog site.

 20. Try to eat a lot of so that they can be really feel greater?

 21. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *