1 Advent!

Nu är det första advent/1 december och det är 23 dagar kvar till julafton!

Idag fyller min bror Mats år och han fyller 19 år, grattis! På onsdag fyller syrran Hanna år och hon fyller 20 så igår såg vi en film, typ en kinesisk film. Den var väldigt udda men rolig haha.. Mats har ju varit i Kina två gånger och han läser kinesiska på en skola i gbg och efter sommaren ska han studera i Kina i ett år så idag ska vi äta Kina mat som han gör själv, väldigt spännande!

Vi har sätt första avsnittet av årets julkalender. Ärligt så tycker jag inte att det är super bra men ska kolla på den ändå. Vi har redan utsätt hur allt kommer gå till så vi vet vad som kommer hända haha.

Någon gång i eftermiddag kommer jag utse två vinnare för 1 advent tävlingen, ni kan fortfarande vara med och tävla om att vinna något varje advent där två vinnare utses varje advent! klicka HÄR

Sedan idag kommer det upp en ny design på bloggen!

678746dacacd0437397a549e294086ad

645 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *