• Saskia von Sydow

  snygg bild!!!!

 • Saskia von Sydow

  eller snygga bilder

 • Saskia von Sydow

  GÖR EN TILL VIDEO!!!!

 • adelisa

  vad heter du på kik

 • Tea Carlsson

  Jätte fina kläder Lisa!
  Kolla gärna min blogg: teacarlson.blogg.se

 • Elliesweetheart Johansson

  vad sööt du är och vad fina kläder :)

 • Johanna

  Hej! Jag har kollat din giveway och som typ alla givewayar så måste man ha ett youtube konto föratt kunna vara med. Kan du inte göra typ att man kan skriva non annan stans eller att ha en giveway på bloggen? /Johanna

  • Missvanessatjejen

   Jag håller med dig Johanna..

 • Johanna

  Jag är iallafall med så jag skriver på bloggen istället om det är okej!

 • Sigrid Alfredsson Blum

  fett cool tröja! Håller med har inte heller ett youtube konto så kan du inte göra så att man kan vara med i en giveaway ändå! Väldigt tacksam för svar!

 • Melina

  I vilket program gör din din header? < r

  • ellen

   hennes bror gör det på GIMP

 • Tuva Löfving

  Hej Lisa!
  Jag skulle vara med i din tävling om namnarbanden! Jag skapade ett youtube konto och allt! När jag valt vad jag skulle ha, gillat på Facebook och skickat mailet så skulle jag kommentera vid videon men jag kan inte kommentera! När jag trycker i rutan så kan jag liksom inte skriva! Jätte tråkigt men finns det något annat sätt att kommentera? Kan jag slänga in min kommentar här? Eller kan du lägga in åt mig! Det vore jättesnällt verkligen!

  Det jag skulle ha skrivit på youtube:

  ”Jag skulle vilja vinna eftersom att när jag var i Danmark förra året så köpte jag ett sånt armband med mitt namn och jag älskade det! Men det var sååå dålig kvalité så den gick sönder efter typ två dagar! Därför skulle det vara jättekul att få ett armband igen!”

  Kram!

 • Karla

  Nice tröja! <3
  Kram

 • Greta

  Du är så fin Lisa!

 • Lena

  Omg!!

 • clara hultdin
 • Missvanessatjejen

  Bilden med bikini ser bara konstig ut… Inget menat illa :)

 • Sandra
 • one direction

  hej kan du göra en ny video 2013

 • one direction

  du är så snygg :-)
  i love youre video and you

 • Namn

  Asså inget illa menat men..den där bikinin ser lite förstor ut på dig.. (no hate)

 • Emma

  Jag vet inte hur din kropp ser ut men jag tror inte den är tillräckligt ”formad och utvecklad” för att du ska kunna bära upp den bikinin ordentligt utan att bikiniöverdelen faller av varannan minut.

 • Christoffer strand

  jag tycker det skulle passa det