24 kommentarer på “I got my eyes on you!”

 1. Saskia von Sydow skriver:

  snygg bild!!!!

 2. Saskia von Sydow skriver:

  eller snygga bilder

 3. Saskia von Sydow skriver:

  GÖR EN TILL VIDEO!!!!

 4. adelisa skriver:

  vad heter du på kik

 5. Tea Carlsson skriver:

  Jätte fina kläder Lisa!
  Kolla gärna min blogg: teacarlson.blogg.se

 6. Elliesweetheart Johansson skriver:

  vad sööt du är och vad fina kläder :)

 7. Johanna skriver:

  Hej! Jag har kollat din giveway och som typ alla givewayar så måste man ha ett youtube konto föratt kunna vara med. Kan du inte göra typ att man kan skriva non annan stans eller att ha en giveway på bloggen? /Johanna

  1. Missvanessatjejen skriver:

   Jag håller med dig Johanna..

 8. Johanna skriver:

  Jag är iallafall med så jag skriver på bloggen istället om det är okej!

 9. Sigrid Alfredsson Blum skriver:

  fett cool tröja! Håller med har inte heller ett youtube konto så kan du inte göra så att man kan vara med i en giveaway ändå! Väldigt tacksam för svar!

 10. Melina skriver:

  I vilket program gör din din header? < r

  1. ellen skriver:

   hennes bror gör det på GIMP

 11. Tuva Löfving skriver:

  Hej Lisa!
  Jag skulle vara med i din tävling om namnarbanden! Jag skapade ett youtube konto och allt! När jag valt vad jag skulle ha, gillat på Facebook och skickat mailet så skulle jag kommentera vid videon men jag kan inte kommentera! När jag trycker i rutan så kan jag liksom inte skriva! Jätte tråkigt men finns det något annat sätt att kommentera? Kan jag slänga in min kommentar här? Eller kan du lägga in åt mig! Det vore jättesnällt verkligen!

  Det jag skulle ha skrivit på youtube:

  ”Jag skulle vilja vinna eftersom att när jag var i Danmark förra året så köpte jag ett sånt armband med mitt namn och jag älskade det! Men det var sååå dålig kvalité så den gick sönder efter typ två dagar! Därför skulle det vara jättekul att få ett armband igen!”

  Kram!

 12. Karla skriver:

  Nice tröja! <3
  Kram

 13. Greta skriver:

  Du är så fin Lisa!

 14. Missvanessatjejen skriver:

  Bilden med bikini ser bara konstig ut… Inget menat illa :)

 15. one direction skriver:

  hej kan du göra en ny video 2013

 16. one direction skriver:

  du är så snygg :-)
  i love youre video and you

 17. Namn skriver:

  Asså inget illa menat men..den där bikinin ser lite förstor ut på dig.. (no hate)

 18. Emma skriver:

  Jag vet inte hur din kropp ser ut men jag tror inte den är tillräckligt ”formad och utvecklad” för att du ska kunna bära upp den bikinin ordentligt utan att bikiniöverdelen faller av varannan minut.

 19. Christoffer strand skriver:

  jag tycker det skulle passa det

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *