Skola

Skoldagen har gott bra! Sitter på syslöjds lektionen, första lektionen var idrott och det var skit kul sedan hade vi SO och sedan svenska och nu syslöjd. Jag tycker jag jobbat på mycket idag så känner mig nöjd. Hur har eran skoldag varit??

20131202-132207.jpg

14 kommentarer
 • MAMMA

  Har studiedag idag och imorgon:)

 • anna-cornelia. ♡

  Tycker den gott bra, började på nästa kapitel i matten som jag skulle. Geografin gick bra, idrotten & engelskan med. Känner mig också nöjd! Från en stolt lisibell ♡♡

 • Hanna

  Den har varit bra Lisa!! har kollat på dina videos istället för att koncentrera mig!! <3

 • tilda gustafsson

  Ja du. Jag är sjuk. Haha :D

  • Star Bell

   Krya på dig! :)

   • tilda gustafsson

    Det ska jag:)

 • Star Bell

  Min skoldag har varit bra, jag tyckte det gick bra med matten :)

 • Ingvild

  Jag hade en bra dag, jag gick till skolan var där i någon timme innan jag åkte hem, för jag mådde skit dåligt… .__. Men det har varit skönt att vara hemma♡

 • Ingvild

  Kan inte du göra en video, där du visar en manga/emo inspirerad sminkning med lösögonfransar m.m ? Skulle vara kul med lite annorlunda sminkningar^ω^

 • Elliesweetheart Johansson

  jag har haft en bra skoldag. På morgonen hade jag idrott och då spelade vi spökboll och på fredag så ska vi dansa . Den heter amerikansk polka . Sedan efter idrotten hade vi svenska och lite blandat . Jag fick göra en bokrecension sammanlagd har jag läst nu 100 böcker om man räknar med ifrån 7:an till 8:an . På morgonen hade jag också hemkunskap teori . Men annars har det varit lugnt :)

 • Elena Ammanuel

  Har samma tröja, älskar den <3 :)

 • Johanna

  Hemsk!! Har världens tråkigaste, suraste och elakaste lärare! Det först hon gör på månarna är att klaga! Varje dag är ett rent helvete!

 • hejho

  lilly har inte så rent hår (menar inte dummt)

 • Natasia

  Samma Tröjaa..