Matte!

Har matte, tisdag är den dagen i skolveckan som är sååå tråkig! Skämtar inte. Men vi ska kämpa oss igenom dagen, ellerhur?
Imorgon ska vi vara på stenung som vanligt, på tyskan så han jag lärt känna alla i gruppen väldigt bra och jag ska gå på torget efter skolan med en antagligen! :)
Jag vet inte om jag pallar göra en november favoriter för jag har liksom samma favoriter varje månad, är det okej? Det är inte kul för er att se samma favoriter varje månad!

20131203-104710.jpg

22 kommentarer
 • Saskia von Sydow

  Du menar väl december favoriter!! kan du lägga upp en video idag?? plzzz

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   Nej jag menar november

   • Saskia von Sydow

    oki! men kan du göra en december favoriter iallafall!!

 • Saskia von Sydow

  ligger sjuk hemma så jag skulle behöva lite ny underhållning!!!

 • Julia

  Kan du lägga upp en Lisas önskelista 2013? :)

 • Hilda

  jag hatar också tisdagar

 • Julia

  torsdagar är veckans tråkigaste dag tycker jag

  • Elena Ammanuel

   Det är bästa dagen i hellllaaaaaa veckan tycker jag ;)

   • Julia

    fredag är bäst för då slutar man 13.00 och efter skolan är det hantverck

 • ellenbrappi

  Hur gör du dina bilder på bloggen egentligen?!
  Vilken app/program ?!
  Snälla svara jag har ingen bra fotoredigeringsprogram/app!!

 • Linnéa Johnsson

  Kan du inte göra en ”Naughty and nice producera of 2013? Skulle vara riktigt kul att se

 • Missdunbell

  Tvingar inte dig men.. JAG ÄLSKAR DINA MÅNADS FAVORITER!!

 • Viveka Andersson

  MIN BLOOOGG———-> http://vivve.blogg.se/

 • Ingvild

  Jaa!! Jag har bara tråkiga lektioner på tisdagar!! Och så slutar jag klockan 4… -_- men idag var jag sjuk så det var mysigt att vara hemma istället för på skolan :D

 • Linnea Sjödin

  sjodinlinnea.blogg.se massa jul inlägg!!

 • MAMMA

  Uppdatera oftare!!!

 • stina

  Bara så du vet så tror nästan alla tjejer som gör videos på youtube och många andra tjejer som kollar på dig och dom som kollar på andra som har kollat på dig… att roll-on concealer inte finns längre för att du har sagt det…

  Den finns men dom har bara bytt förpackning så den du har i den andra förpackningen är exakt likadan fast med ett annat utseende.

  Som en ny frisyr…

  • hejhejhej

   den från garnier

  • ellen

   hur ser förpackningen ut da? vart köper man den da?jag tror inte dig stina!!

 • anonym

  vilken app använder du för redigera dina bilder som du har tagit den där uppe.

 • stina

  Bara så du vet så tror nästan alla tjejer som gör videos på youtube och många andra tjejer som kollar på dig och dom som kollar på andra som har kollat på dig… att roll-on concealer inte finns längre för att du har sagt det…

  Den finns men dom har bara bytt förpackning så den du har i den andra förpackningen är exakt likadan fast med ett annat utseende.

  Som en ny frisyr…

 • hejhejhej

  garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier