Matte!

Har matte, tisdag är den dagen i skolveckan som är sååå tråkig! Skämtar inte. Men vi ska kämpa oss igenom dagen, ellerhur?
Imorgon ska vi vara på stenung som vanligt, på tyskan så han jag lärt känna alla i gruppen väldigt bra och jag ska gå på torget efter skolan med en antagligen! :)
Jag vet inte om jag pallar göra en november favoriter för jag har liksom samma favoriter varje månad, är det okej? Det är inte kul för er att se samma favoriter varje månad!

20131203-104710.jpg

22 kommentarer

22 kommentarer på “Matte!”

 1. Saskia von Sydow skriver:

  Du menar väl december favoriter!! kan du lägga upp en video idag?? plzzz

  1. Miss Lisibell skriver:

   Nej jag menar november

   1. Saskia von Sydow skriver:

    oki! men kan du göra en december favoriter iallafall!!

 2. Saskia von Sydow skriver:

  ligger sjuk hemma så jag skulle behöva lite ny underhållning!!!

 3. Julia skriver:

  Kan du lägga upp en Lisas önskelista 2013? :)

 4. Hilda skriver:

  jag hatar också tisdagar

 5. Julia skriver:

  torsdagar är veckans tråkigaste dag tycker jag

  1. Elena Ammanuel skriver:

   Det är bästa dagen i hellllaaaaaa veckan tycker jag ;)

   1. Julia skriver:

    fredag är bäst för då slutar man 13.00 och efter skolan är det hantverck

 6. ellenbrappi skriver:

  Hur gör du dina bilder på bloggen egentligen?!
  Vilken app/program ?!
  Snälla svara jag har ingen bra fotoredigeringsprogram/app!!

 7. Linnéa Johnsson skriver:

  Kan du inte göra en ”Naughty and nice producera of 2013? Skulle vara riktigt kul att se

 8. Missdunbell skriver:

  Tvingar inte dig men.. JAG ÄLSKAR DINA MÅNADS FAVORITER!!

 9. Viveka Andersson skriver:

  MIN BLOOOGG———-> http://vivve.blogg.se/

 10. Ingvild skriver:

  Jaa!! Jag har bara tråkiga lektioner på tisdagar!! Och så slutar jag klockan 4… -_- men idag var jag sjuk så det var mysigt att vara hemma istället för på skolan :D

 11. Linnea Sjödin skriver:

  sjodinlinnea.blogg.se massa jul inlägg!!

 12. MAMMA skriver:

  Uppdatera oftare!!!

 13. stina skriver:

  Bara så du vet så tror nästan alla tjejer som gör videos på youtube och många andra tjejer som kollar på dig och dom som kollar på andra som har kollat på dig… att roll-on concealer inte finns längre för att du har sagt det…

  Den finns men dom har bara bytt förpackning så den du har i den andra förpackningen är exakt likadan fast med ett annat utseende.

  Som en ny frisyr…

  1. hejhejhej skriver:

   den från garnier

  2. ellen skriver:

   hur ser förpackningen ut da? vart köper man den da?jag tror inte dig stina!!

 14. anonym skriver:

  vilken app använder du för redigera dina bilder som du har tagit den där uppe.

 15. stina skriver:

  Bara så du vet så tror nästan alla tjejer som gör videos på youtube och många andra tjejer som kollar på dig och dom som kollar på andra som har kollat på dig… att roll-on concealer inte finns längre för att du har sagt det…

  Den finns men dom har bara bytt förpackning så den du har i den andra förpackningen är exakt likadan fast med ett annat utseende.

  Som en ny frisyr…

 16. hejhejhej skriver:

  garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier garnier

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *